Най-важното за зодия Телец, което трябва да знаете


Най-важното за зодия Телец, което трябва да знаете
Снимка: iStock/Guliver

Телец (20 април-20 май)

Телец е земен знак, представляван от бика. Подобно на тяхното небесно духовно животно, Телците се наслаждават на релаксации в спокойна, уединена среда, заобиколени от меки звуци, успокояващи аромати и сочни вкусове. Телецът е управляван от Венера, очарователната планета, която управлява любовта, красотата и парите. Това влияние на Венера прави този земен знак най-чувствения от целия зодиак: тези космически индивиди  са омагьосани от всяко физическо проявление на комфорт и лукс. Удоволствието е необходимост за всички телци и те се чувстват най-добре, когато са глезени. (Телецът има слабо място- врата, така че ласките там са особено неустоими за тези хора.)

Вярно е, че в техния съвършен свят, Телците ще прекарат целодневно къпане във ваната, преливаща от ароматни, етерични масла. В същото време, тези земни знаци знаят стойността на парите. Телците не се страхуват да запретнат  ръкавите си и да работят усилено, за да печелят големите пари. Тези земни знаци са амбициозни, фокусирани и устойчиви и се чувстват най-сигурни, когато постоянно влагат пари в спестовни сметки. Представителите на този знак са за свързани с възвръщаемостта на инвестициите (бика е и символ на Wall Street), и Телците знаят как да играят дългата игра както в професионални, така и в романтични начинания. Сигурността е от първостепенно значение за Телците и всяка заплаха за тяхната стабилност ще бъде сигурен знак, че бикът ще види червения цвят на платното на тореадора.

ЕТО КОИ СА НАЙ-ЧЕСТНИТЕ И НАЙ-ЛЪЖЛИВИТЕ ЗОДИИ

Като знак, Телецът е стабилен, астрологично качество, което отразява непоколебимата и лоялна природа на Телеца. Стабилните  знаци са отлични за поддържане на системата, а Телците дават приоритет на последователност и надеждност във всички области на живота си. Трябва да се отбележи обаче, че Телецът притежава до някаква степен известност и слава : Това, което Телец възприема като всеотдайност, често се счита от други за упоритост. Съответно, тези бикове може да се окажат заседнали в нездравословни ситуации – без значение дали отношенията, работа или домът им трябва да останат на по-заден план за по-дълго време, отколкото е необходимо, само за да докажат гледната си точка. Въпреки пословичната си упоритост обаче, телците са надеждни партньори, успокояващи своите приятели и половинки чрез тяхната надеждност и преданост. Доста често, този зодиакален знак, в определени напечени ситуации реагират по по-особен начин. Както се казва, тръгват с рогата напред и често действат импулсивно и необмислено. След което, в повечето случаи съжаляват. Имат и силно изявен егоизъм и понякога е трудно да оформите едно нормално съжителство с тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама