Натурален концентрат за силен имунитет


Натурален концентрат за силен имунитет
Снимка: iStock/Guliver

Често преходите между сезоните са свързани с трудността на тялото да се адаптира към новите метеорологични условия. През есента и зимата сме по-предразположено към вирусни заболявания, които може да предотвратим, ако имаме силен имунитет. За съжаление заради забързаното ни ежедневие, стрес и нередовно хранене организмът ни не винаги може да се справи сам.

На помощ идва един натурален концентрат. Става въпрос за Регулатпро, който се предлага в 2 варианта - Регулатпро Метаболик и Регулатпро Био.

Този немски продукт е получен чрез патентования революционен процес на "каскадна ферментация”. Добавката енергизира всяка клетка в тялото, като увеличава енергийните нива и оптимизира имунната система. Био концентратът влияе по изключително благотворен начин на всички жизнени процеси в тялото и на способността му да се "саморегулира”.

Само в еднократната доза от 10 мл от продукта са събрани най-ценните съставки, равняващи се на полезното действие на общо шест килограма прецизно селектирани свежи плодове, зеленчуци и ядки.

Сред почитателите на Регулатпро Био са Калин Врачански и бизнес дамата Теодора Петрова.

"Тонусът и енергията, които идват чрез него са изненадващи. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава супер сила. Приливът на енергия идва още веднага след приема сутрин и продължава през целия ден. Не усещам умора независимо колко изтощителна е програмата ми. Дори концентрацията ми се подобри, което ми помага в справянето с текстовете, репетициите и тренировките", споделя актьорът.

"Сутрин никога не излизам без доброто си настроение и преди да съм изпила 20 мл Регулатпро Био. С него успявам да изтичам по 5 км всеки ден в парка", казва г-жа Петрова. Интервю с нея може да прочетете ТУК.

Ето още ползи от редовния прием на Регулатпро:

- Подпомага регулаторните процеси в тялото и ензимния баланс.

- Подобрява производството на енергия, възстановява и активира всички процеси в клетките.

- Регулира отслабената или неправилно функционираща имунна система.

- Регулиращ ефект върху ендокринната система.

- Ускорява метаболизма.

- Регулира рН (киселинно-алкалния) баланс.

- Регулира и поддържа здравословна чревна флора.

- Подпомага очистителните процеси и детоксикацията.

- Намалява оксидативния стрес.

- Усилва защитните механизми на организма.

- Локално приложение – регенерация и подмладяване на клетките

- Препоръчва за цялостно подобряване на физическото състояние при назначени от лекаря антибиотична, химио, гъбична или кортизонна терапия.

Концентратът е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, Регулатпро Био може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта.

След отваряне трябва да се използва в рамките на 1 месец и да се държи в хладилник.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама