Пийте тази напитка сутрин и само след 2 часа високият холестерол ще падне с 10%


Пийте тази напитка сутрин и само след 2 часа високият холестерол ще падне с 10%
Снимка: iStock

Тези 2 съставки присъстват във всеки кухненски шкаф - канела и мед. От тях се приготвя ефективен лек, който понижава холестерола, укрепва имунната система и предпазва от инфаркт.

Лечебните свойства на комбинация от мед и канела са известни от повече от 1000 години. Тя е идеална за лечение и на много други здравословни проблеми. Използва се активно и при лечение на инфекции на жлъчния мехур, сърдечно-съдови заболявания, настинки, грип и артрит.

Мед и канела - лекът, който сваля високия холестерол с 10% само за 2 часа

Вземете 2 супени лъжици мед и добавете 3 супени лъжици канела към него. Разтворете приготвената смес в чаша вода. Ако изпиете тази напитка сутринта, само след 2 часа холестеролът ви ще падне с 10%.

Как да използваме мед и канела за лечение на други заболявания?

Комбинацията от мед и канела може да се използва по различни начини. Ето няколко рецепти, които можете да използвате.

При сърдечно-съдови заболявания

Тази рецепта е доста вкусна! Просто трябва да намажете филийка хляб с мед и да поръсите канела върху нея. Хапнете я за закуска. Това ще намали нивата на холестерола и ще предотврати сърдечни проблеми.

При инфекции на жлъчния мехур

Вземете 1 чаша преварена вода, добавете 2 чаени лъжици канела и 1 супена лъжица мед към нея. Пийте веднъж дневно приготвения лек.

При артрит

В този случай ежедневно консумирайте 1 чаша вода, смесена с 2 супени лъжици мед и 1 супена лъжица канела. Напитката се пие по два пъти на ден.

За укрепване на имунната система

Комбинацията от мед и канела действа чудесно за защита на организма от вирусни и бактериални инфекции. Просто я консумирайте всеки ден, за да подсилите имунната си система.

 

Важно: Статията е с информативна цел и не замества консултацията с лекар!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама