Спечели Samsung Galaxy 4 с играта на URGO


Спечели Samsung Galaxy 4 с играта на URGO

Лятото е почти на привършване, но URGO има едно последно изкушение за вас! Няколко кошници с изкючителните продукти на URGO очакват своите собственици в играта СУПЕР УРГО, в която много хора вече участват и печелят. 

Играта е във Facebook и можете да я откриете тук. Всеки ден СУПЕР УРГО ще ви предизвиква с някоя ситуация, в която се изиква употреба на продукт на URGO, а вашата задача е да изберете най-подходящия от тях! Отговорите си може да давате в приложението на играта и съвсем няма да е невероятно да сте сред спечелилите някои от страхотните награди, а защо не и голямата – Samsung Galaxy S4! 

А сега, да поговорим и за самите продукти на URGO! Кое, според вас, е най-разпространеното оплакване в летния сезон? Не сме търсили дали съществува класация, но ако има, сме склонни да вярваме, че ухапванията от насекоми държат предни позиции в нея. 

Комарите, осите, пчелите, паяци, мухи, кърлежи и други подобни гадинки често ни нападат когато сме с най-открити части от кожата, а усещането, освен че е болезнено в мига на ужилването, често остава такова и впоследствие. Подувания, ранички и сърбеж, а в някои по-тежки случаи – дори алергична реакция, са сюжети, в които не един от нас е бил главен герой.

Бързата реакция в такива случаи е много важна и затова в следващите редове ще разкажем за продуктите, базирани на една от най-иновативните технологии на URGO – филмогеловете.

Патентовани от URGO, филмогеловете са създадени с цел да предпазват и защитават вече увреденото място от влиянието на околната среда, като тази защита продължава с часове. 

Ургодермил е точно такъв тип филмогел, който е незаменим в случай на ухапване от насекоми. Представлява течна лепенка, която при нанасяне моментално се превръща в тънък филм върху ухапаното място, спира събрежа и охлажда леко мястото. Водоустойчив е и предпазва от контакт на раничката/подутината с външната среда. 

С този продукт обаче далеч не се изчерпват иновативните решения на URGO. Друга иновация, пак за често срещан проблем и то - през цялата година, е филмогелът УРГО против херпеси. 

Хората, които страдат често от херпеси по устните, знаят колко неприятно, болезнено и досадно може да бъде всяко едно избиване на малките мехурчета. УРГО е помислил и за тях, създавайки ефикасно лечение, много по-различно от всичко, което сте ползвали досега. 

При нанасяне, течността образува дискретен и изолиращ филм с лечебни свойства, ефикасен при всички стадии на херпеса. Може да се използва дори при поява на първите симптоми - щипене, сърбеж, парене - до пълното изчезване на мехурчето. 

Тук е моментът да преминем към друго много разпространено оплакване – увредените нокти.

Може би не знаете, но ноктите най-често са увредени от гъбички, които се появяват в 99.9% от случаите на удар или травма на нокътя, ако не се вземат мерки. Тези, които страдат от увредени нокти, знаят, че лечението е дълго, досадно и често – безрезултатно. Това е така, защото  популярните средства за борба с гъбички не могат да проникнат под нокътя и така инфекцията никога не може да бъде излекувана докрай. 


URGO обаче създава истински новаторско решение за проблема – продукта УРГО увредени нокти, който съдържа антимикотично лекарство в комбинация с вещество, което го вкарва под нокътя! 

Веднага след нанасяне течността oбразува защитен, стабилизиращ филм върху повърхността на ноктите. Той предпазва от микробиологични/ химични агресии или физически травми, прониква в структурата на нокътя и я стабилизира, като по този начин благоприятства растежа на нов, здрав, възстановен и добре защитен нокът. 

Друг от продуктите на URGO, създадени на базата на филмогеловете, е незаменимият УРГО за афти, който всеки, страдащ от афти, ще оцени моментално. Филмогелът е с приятен портокалов вкус, готов за употреба е и предназначен за лечение както на малки афти в устата (1 до 2 афти с диаметър) както и малки ранички в устната кухина. 

Ако вече сме ви убедили в предимствата от това да имаш под ръка някои от най-ползваните продукти на URGO, ще ви припомним, че имате шанс да ги спечелите накуп (заедно с още няколко продукта) в новата лятна игра СУПЕР URGO във Facebook, която можете да откриете тук. Всеки ден СУПЕР УРГО ще ви предизвиква с някоя ситуация, в която се изиква употреба на продукт на URGO, а вашата задача е да изберете най-подходящия от тях! Чакат ви много дневни и седмични награди, както и една голяма и 10 утешителни! Струва си да играете – хем ще научите много за продуктите, които могат да ви помогнат в някоя неприятна ситуация, хем може да спечелите! 

URGO ви пожелава страхотно и безоблачно изкарване на остатъка от лятото!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама