Страхотни ползи от стъблената целина


Страхотни ползи от стъблената целина
Снимка: iStock

Стъблената целина е една от най-мощните противовъзпалителни храни.

Тя е идеалното средство за пречистване и възстановяване на чревната лигавица. В същото време стъблената целина ни снабдява с ензими и коензими и повишава количеството на хидрохлорна киселина в стомаха, което прави храната по-лесно смилаема и не позволява загниването й.

СОКЪТ ОТ КИСЕЛИТЕ КРАСТАВИЧКИ Е ПОЛЕЗЕН, ЕТО ЗА КАКВО

Сокът от стъблена целина е и най-добрият начин за неутрализиране на амонячната пропускливост – все още неоткрито от медицината състояние, което често се бърка с чревна пропускливост (повече за това състояние можете да прочетете в първата книга на Антъни Уилям „Лечителят медиум“).

Стъблената целина подобрява и бъбречната функция, подпомага възстановяването на надбъбречните жлези, успокоява ума и повлиява на мисловните модели благодарение на съдържащите се в нея минерални соли.

Тя хидратира на дълбоко клетъчно ниво, намалявайки възможността от мигрена, помага организма при справянето с патогените, ДДТ, радиацията и токсичните тежки метали, като в същото време е неотменен помощник при стрес и поправяне на увредените ДНК.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама