За връзката между силния имунитет и спортните постижения при децата


За връзката между силния имунитет и спортните постижения при децата
Снимка: Стаматин

 

Всеки родител иска детето му да расте здраво и енергично, да лудува, да учи и практикува различни видове спорт, да е пъргаво – не само физически, а и умствено.

Често, обаче, децата са изложени на какви ли не вируси и бактерии и имунитетът им не е в най-добрата си форма. Тогава е наистина трудно да са представят в най-добрата си светлина. Понякога, както и при нас, възрастните, малчуганите имат нужда както от спорт, така и от „леко побутване”, за да се случва всичко оптимално.Но какво да бъде то, ако искаме да избегнем лекарствата и да се обърнем изцяло към даровете на природата? Оказва се, че такава формула съществува и е напълно достъпна – изцяло натуралния продукт Stamatin Kids.

Говорейки за спорт и Stamatin Kids, съвсем скоро предстои нещо много вълнуващо - тридневно приключение за деца, любители на тениса. Надпреварата Stamatin Kids Cup ще се състои в първата половина на октомври в Пазарджик и участие в нея ще могат да вземат 32 деца на възраст между 10 и 12 години. Турнирът е част от календара на Българската федерация по тенис и ще се проведе на 7,8 и 9 октомври. Победителите ще бъдат наградени на специална церемония, като най-добрите от тях ще получат медали и ваучери за спортен магазин, а челните отбори в двете възрастови групи ще получат купата Stamatin Kids Cup.

Харесваме инициативи, които съчетават полезното с приятното, особено, когато става дума за най-малките. Случаят с турнира Stamatin Kids Cup е точно такъв, защото освен за силен имунитет, организаторите ще се погрижат и за физическата активност на децата и то за втора поредна година.

Освен мачовете, са предвидeни и още интересни активности - тенис викторина с подаръци и изненади, както и парти, по време на което ще бъдат раздадени награди за „Най-точен сервис“, “King of the court”, “Dance challenge” и “Най-оригинално име на отбор“.

Тенис турнирът Stamatin Kids Cup се осъществява изцяло с подкрепата на Stamatin Kids - детски сироп за имунитет, съставен единствено от натурални съставки. Съдържа бета-глюкан от гъба кладница и билка Ракитник, които подсилват защитните сили на детския организъм. Не съдържа консерванти, подсладители и глутен и е подходящ за деца над 1 година. Съществува в три различни вкуса – ябълка, круша и череша.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички