Запиши си час за преглед и постави ново начало за своето здраве


Запиши си час за преглед и постави ново начало за своето здраве

KPlus ви кани, на 8 ноември, в 10 ч., на представянето на турската болница Ethica and Estethica в Хотел Балкан (бившият Шератон). Ще ви представят една от най-успешните болници в Турция, лекари, доказали се в областите, в които работят, както и иновативни методики на лечение.

В 13 часа ще започнат безплатните консултации, които ще бъдат само с предварително записване. До 7 ноември може да записвате часове, както онлайн на kplus.bg, така и на телефон 0879 977 401. Таксата за резервиране на час е 5 лева.

Имате възможност да направите своя преглед при гости лекари от турската болница Ethica and Estethica – направете своята голяма крачка към решаването на проблема със здравето. Лекарите, които ще дойдат специално за прегледите, са от четири направления - очни болести, нервохирургия, естетични процедури и проблеми с оплешивяването.

Частната собственост Етика Хилт Груп e основана през 2007 г. с отварянето на частна болница Етика Инджирли. Следва откриването на медицински център Естетика Бакъркьой през 2008 г., медицински център Естетика Атешехир през 2010 г., а накрая - отваряне на болница Естетика Левент през 2011 г., служещи на пациенти в съответствие с визията, която са установили. Техният съществуващ проект за главна болница, с капацитет от 155 легла, в Кизилтопрак, се предвижда да бъде завършен през 2015 г. Във връзка с проект за социална отговорност, започнат от Фондацията на Мурат Акдоган за Образование Здраве, Култура и Социална солидарност, всички доходи от болниците и медицински центрове се използват за осигуряване на възможности за заетост на деца, под опеката на Агенцията за защита на децата.

В Етика Хилт Груп услугите се предлагат на 9 различни езика (български, английски, немски, арабски, руски, испански, шведски, холандски), което допринася за елиминиране на езиковата бариера пред пациентите. Използват се нови и висококачествени технологии във всички клиники, медицински центрове и болници; работят професионалисти – наистина добри лекари, които печелят доверието на пациентите от чужбина. Целта на екипа на Етика Хилт Груп е да изпращат техните пациенти щастливи в техните страни.

KPLUS Consult и Medical Karaci Tours са организатори на прегледите и са официален представител на клиниките Ethica and Estethica. Клиниките предлагат естетическа хирургия на най-високо ниво, на достъпни цени, без компромис в качеството.

Как да си запишете час? За целта е нужно да се свържете с Medical Karaci Tours на телефон: 0879 97 74 02 и на e-mail: medical@karacitours.bg. Нужни са вашите три имена, години, телефон за връзка, e-mail. Необходимо е заплащане на такса за записване на час в размер на 5 лв.

Часовете за преглед и консултация са ограничен брой!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама