Зодиите с най-много късмет през декември


Зодиите с най-много късмет през декември
Снимка: iStock/Guliver

Рак

Раците ще бъдат истински късметлии, не толкова заради конкретни събития през декември, а заради вътрешната хармония, която ще постигнат, въпреки обстоятелствата, които ги заобикалят. Коледната магия ще ги връхлети с камбанен звън още в началото на месеца и докато се усетят, вече ще пекат курабийки и ще сеят добро настроение около себе си. Онези Раци, които имат стабилни връзки, могат да очакват те да станат още по-сериозни и красиви.

КАКВА ЩЕ БЪДЕ БРЕМЕННОСТТА ВИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Козирог

През последния месец от годината Козирозите ще разберат какво наистина има значение за тях. Те ще формират с изключителна прецизност своите цели и желания и ще направят всичко възможно, за да ги реализират. Всяко начинание ще се увенчае с късмет, защото те ще вложат сърцето си. Най-голям успех ще пожънат на семейния фронт обаче.

Близнаци

Чака ви голяма промяна в любовния живот. Месецът е подготвил много романтични изненади за представителите на вашия зодиакален знак. Ще се радвате на внимание и ще усетите какво е да сте истински желани.

Стрелец

Декември за вас ще бъде късметлийски във финансово отношение. Участвайте във всичко, което ви попадне - тото, лотария или други игри. Бъдете активни и не пропилявайте добрия късмет, който ще ви споходи около рождения ви ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама