Звезди отслабват с пиене на глина


Звезди отслабват с пиене на глина
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездите се подлагат на всякакви диети и тренировъчни програми, за да изглеждат перфектно. Новата мания в Холивуд е пиене на глина.

Зоуи Кравиц, Шейлийн Удли и Ел Макферсън са само част от популярните дами, които се вталяват с вулканична глина, пише сп. Grazia.

Звездите са фенове на метода, защото е силно детиксикиращ, прочиства тялото от всякакви примеси, което го прави перфектен за загуба на тегло.

Глината, която се смесва с вода, е богата на магнезий, който се свързва с токсините и тежките метали в организма, преди да ги изхвърли от тялото.

Също така се твърди, че бентонит глината (състои се предимно от депозити на вулканична пепел), която пият популярните дами, прочиства черния дроб, дебелото черво и повишава имунната  система.

"Подложих се на детоксикация. Описах се да го направя по най-здравословния начин. Пиех глина, която прочиства тялото и ви зарежда. Също така ядях пюрирани зеленчуци и тичах всеки ден”, каза дъщерята на Лени Кравиц пред US Weekly.

Ако искате да употребявате глина вътрешно, не трябва да купувате такава за грънчарска дейност. Избягвайте да консумирате зелена глина за детоксикация, ако сте бременна, кърмите или имате сериозни здравословни проблеми.

Как да пиете зелена глина:

Разтворете в чаша вода 3-5 грама глина, разбъркайте и оставете поне 4-5 часа глината да се отдели от водата. След това изпийте само водата на празен стомах. Може да пиете глина всеки ден в продължение на 21 дена, след което е задължително да направите почивка от 7 дена.

Все пак ви препоръчваме да се консултирате с лекар, преди да започнете този метод за детоксикация.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама