5 тенденции при маникюра за края на лятото


5 тенденции при маникюра за края на лятото
Снимка: iStock/Guliver

Знаете какво казват за ноктите на една жена – те са визитната й картичка. Перфектният маникюр казва повече за собственичката си, отколкото може да си представите – дали иска да привлича внимание, дали предпочита комфорта, а дори и с какво се занимава.

Знаете – някои професии не позволяват дълги нокти, други са против натрапчиви и ярки цветове, а ако се занимавате с домакинска работа, ноктите ви определено ще ви издадат.

Като вземем всичко това предвид, става ясно, че независимо с какво се занимаваме, е изключително важно как се грижим за ноктите си. Оформяне, кожички, цветове, комбинации, декорации, външният им вид трябва да е безупречен. Здравината им също не е за подценяване, така че правете почивки от време на време, приемайте достатъчно витамини и използвайте подхранващи продукти.

Редовната грижа за ноктите е задължителна за всяка уважаваща себе си дама. Независимо дали посещавате маникюристка или отделяте от времето си, за да се справяте сами с ноктите си, хубаво е да се съобразявате, освен с работата си, и със сезона. Понякога е трудно да измисляме цветове и декорации за маникюра си, ето защо ви предлагаме над 169 оригинални идеи за маникюр, между които да избирате.

Малко допълнително вдъхновение не е излишно, за да сте винаги стилни и в крак с модните тенденции в маникюра.

А ако и вие обичате перфектните нокти, то може би трябва да пробвате някоя от тенденциите за края на сезона.

1. Новото поколение нюдове

Добра новина за всички, уморени от търсенето на перфектния нюанс - приглушените тонове на праскова, корал и карамел са новите нюдове, които печелят златния медал за сезона. А най-хубавото е, че отиват на всички тонове на кожата. Ноктите с цвят на капучино също се котират добре.

2. Много блясък

Забравете за матовите нокти през този сезон. Дори да не сте фенове на ярките лакове, безцветен топ с много блясък ще свърши чудеса!

3. Два цвята

Всеки, който иска да направи смело изявление с ноктите си, може да се спре забавен, но елегантен маникюр с два тона. Можете да комбинирате нюанси от една и съща цветова гама, както и напълно различни такива – като оранжево и черно, например.

4. Овална форма

Следващият път, когато вашата маникюристка ви попита каква форма искате, изберете заоблена. Естественият стил, който беше наблюдаван на редица модни ревюта, прави ноктите да изглеждат чисти и добре поддържани, без да са крещящи.

5. Графични декорации

Линейните дизайни са актуалните от доста време и не показват никакви признаци да излязат от светлината на прожекторите в скоро време. Независимо дали сте избрали чертички, точки или триъгълници – графичните декорации са хит!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама