6 интересни факта за червилото


6 интересни факта за червилото
Снимка: iStock/Guliver

Червилото е един от най-важните детайли във външния ни вид и често перфектният завършек на грима ни. Ето няколко интересни факта за червилата, които сигурно не знаете:

1. Доста често забравяте да защитите устните от слънцето, нали? Те обаче също страдат заради силните слънчеви лъчи. Два слоя хубаво червило са достатъчни, за да защитят устните ви напълно.

2. Случвало ли ви се е устните ви да са напукани и дори да кървят? Често причината е силното слънце, студените температури и др. Устните ви стават грапави и губят мекотата си. Хубавото червилото обаче хидратира устните. Нанасяйте всеки ден и скоро ще забележите разлика.

3. Някои дами не харесват устните си. В този случай червилото е спасение, чрез което можете да оформите устните си, както пожелаете и да ги накарате да изглеждат значително по-големи. С червило и молив за устни можете да постигнете мечтаните резултати без много усилия. Също така някои червила създават впечатление, че зъбите ви са по-бели, просто трябва да изберете правилния цвят.

4. Случвало ви се е да се чудите какво пропускате и защо визията ви сякаш не е напълно завършена и нещо липсва? Често това е червилото. Не бива да го забравяте, особено преди важно събитие, тъй като освен всичко изброено до сега придава и стил.

5. Знаехте ли, че според последни проучвания, когато сте с червило, сте по-привлекателни? Доста хора са го казали и наистина звучи интересно. Червилото обикновено прави жената много по-уверена.

6. И накрая най-интересният и странен факт за червилата – те могат да ни направят щастливи и да подобрят настроението ни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама