Декорациите в комплекта за гел лак - 5 идеи за релефен маникюр


Декорациите в комплекта за гел лак - 5 идеи за релефен маникюр
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време имаме възможност да променяме и подобряваме всяка част от тялото и визията си. Любимата на повечето дами процедура със сигурност е маникюрът. Тънкостите на перфектните и дълготрайни нокти определено изискват висококачествени материали и внимание дори към най-малката подробност. Специално подбраните комплекти за гел лак ще ви зарадват с перфектно съотношение цена-качество.

Комплектите за гел лак обхващат най-нужни и най-често употребяваните елементи за изработката на перфектния маникюр, както в салон за красота, така и в домашни условия. Различните им вариации дават възможност на всяка дама да заложи на онова, от което тя самата има най-голяма нужда. Създадените от експерти в сферата комплекти за гел лак улесняват тежката задача за подбиране на инструменти, като ви задават основните параметри за работа.

Всяка година се произвеждат нови и нови продукти за задоволяване на дамските естетически потребности. Именно заради това инструментите за декорация са неизменна част от всеки комплект за гел лак.

Декорацията - открояващата се част в комплекта за гел лак:

Неизменна част от стилния маникюр са допълнителните елементи към гел лака. А релефният маникюр направи истински фурор през последните няколко години. Излизането извън възприетите до сега граници за визията на ноктите определено зарадва жените и все повече представителки на нежния пол залагат на пищни комбинации, които да ги откроят и да подчертаят техния вкус и стил. https://nailsbg.com/ предлага разнообразни комплекти за гел лак с декорации към тях, така че всяка дама да намери онова, което най-много подхожда на собствения ѝ стил.

За всекиго по нещо:

- Декорации според вкуса - 3D гел паста е най-подходящият за моделиране инструмент и по тази причина се е утвърдил като задължителна част от всеки комплект за гел лак. Тя позволява на вашата маникюристка, от една страна, да задоволи всички претенции относно цветове и форми, а от друга - ако правите ноктите си в домашни условия и разчитате изцяло на себе си, то това е добър начин да се разнообразявате достатъчно често.

- Брокат - “Shine Bright like a diamond” изпя Риана, а на нас не ни остава нищо друго, освен да спазваме тенденцията, наложена неотдавна от барбадоската музикална кралица. Брокатът определено е израз на блестящата ви личност. Той е идеален за всеки празничен релефен маникюр, но същевременно в по-изчистен вид добре се вписва и в ежедневието на всяка жена и нейния гардероб. В комплект за гел лак "Мечта" отдават нужното внимание на тази тенденция и ви предлагат широка цветова гама от брокат, между която да изберете.

- Фолиото е интересен начин да разчупите досегашния си маникюр дори в домашни условия - бързо, лесно и супер ефектно - какво повече ви трябва? То се поставя сравнително лесно и може да бъде намерено дори в комплектите за гел лак, предназначени за начинаещи. Ефектът, който се постига с поставянето на фолио, е интересен и доста разчупен, без да се влагат много усилия в него. -

- Акрилна боя се появява съвсем скоро, в сравнение с козметичната индустрия, но пък приложението ѝ бързо се разпростира в значителни мащаби и тя присъства в не един или два комплекта за гел лак като част от елементите за декорация. Акрилът се слави с висока издръжливост върху ноктите, но освен това той дава възможност за много по-голямо разнообразие на възможните дизайни на ноктите. Цветовете са много по-ярки и тяхното смесване води до редица нови нюанси. През последните няколко летни сезона акрилната боя беше изключително разпространена, тъй като тя спомага за създаването на релефен маникюр с т.нар. “ефект мида” - нежно, лятно и супер морско. Сдобийте се с перфектния за тази цел комплект за гел лак и превърнете ноктите си в истински шедьовър.

- Комплекти за гел лак с камъни и бижута - Последни, но със сигурност не на последно място, камъните са се превърнали в истинска страст на много жени и са неизменна част от нейните нокти. По тази причина те присъстват и в почти всеки комплект за гел лак, утвърждавайки своята лидерска позиция сред избора на маникюр, независимо от повода. Ако сте фенове на класическата визия и обичате семплия външен вид, то заложете на малки по размер камъни, които само леко да блестят. Ако пък искате да разкриете цялата си екстравагантна същност и вниманието да бъде изцяло приковано от вашия маникюр, то тогава бъдете дръзка - големите форми отдавна не са чужди на тенденциите при ноктите. Пръстени, панделки, брошки - всичко това, та дори и повече, намира място в последните тенденции.

Комплектите за гел лак са идеалният начин да се сдобиете с всичко, от което имате нужда, за да бъдат ноктите ви перфкетни! Доверете се на подбора на специалистите в Nailsbg и ще останете изключително доволни. Независимо дали се грижите само за собствените си нокти, или за тези на вашите клиенти - изборът, който ще направите, ще ви донесе желания успех. Освен комплекти за гел лак, в онлайн магазина можете да намерите всичко останало, което ви е нужно да създадете атрактивен външен вид.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама