Единственият лазерен център, който дава гаранция на клиентите си (видео)

  • Единственият лазерен център, който дава гаранция на клиентите си (видео)
    Дата: Снимки: Body Aesthetics
Дата: 23.01.2020 Снимки: Body Aesthetics
Iwoman.bg

Лазерен център Body Aesthetics предлага трайни и ефективни решения за онези упорити несъвършенства във външния вид, които отнемат най-много време - обезкосмяване, грижа за кожата на лицето, оформяне на тялото. Te работят със свръхтехнологични съвременни медицински апарати от най-високия съществуващ клас и изцяло медицински екип.

Нещо повече. Лазерен център Body Aesthetics е единственият в България, който предлага на клиентите си безсрочна гаранция за лазерна епилация и носи отговорност за постигнатите резултати. Само те предоставят сертификати от производителите на апаратите им за процедури, извършени с оригиналния консуматив и по оригиналните протоколи. Прочетете ТУК какво ни разказа д-р Трачева за лазерната епилация.

При тях не само ще се отървете завинаги от неприятното окосмяване, но също така ще изваете тялото си, благодарение на VelaShape III и Криолиполиза с Cooltech.

За кожата на лицето те се грижат с Hydrafacial MD. Това е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Любима е на много звезди, сред които Парис Хилтън, Фърги, Бионсе, Ева Мендес. Повече за процедурата прочетете ТУК!

И тъй като Лазерен център Body Aesthetics днес навършва 2 години - САМО на 23 януари при закупуване на процедура лазерна епилация през сайта и на място получавате 23% намаление! Научете повече за специалното предложение ТУК.

Вижте кои са Body Aesthetics и защо са толкова добри във видеото:

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.