6 стъпки за 10-минутно изцеление


6 стъпки за 10-минутно изцеление
Снимка: iStock/Guliver

В "Кодът на спомените" авторът на световния бестселър "Лечебният код" предлага нов подход за изцеление и личностно израстване, наречен проектиране на спомени.

Д-р Александър Лойд влияе директно върху източника на проблеми от всякакво естество и дава възможност да бъдат решени. В дългогодишната си работа с пациенти от цял свят той установява, че болестите и житейските несгоди често се дължат на лоши спомени за отминали събития – и по-скоро на начина, по който сме ги интерпретирали и запечатали в паметта си. Именно негативните чувства, които пораждат те, ни пречат да развием пълния си потенциал.

Техниката за проектиране на спомени е форма на енергийна медицина, която лекува случката и свързаните с нея емоции, като ги заменя с позитивни образи. Това води до дълготрайни положителни промени, които могат да бъдат ускорени от Лечебните кодове II. Те са насочени към пет аспекта на живота и лекуват физически и емоционални заболявания, премахват вредни поведенчески и мисловни модели, разрешават проблеми в отношенията и кариерата.

Така само за 10 минути на ден всеки получава уникалния шанс да преобрази живота си и да постигне здраве, любов и успех, каквито не си е представял и в най-смелите си мечти.


За автора

Александър Лойд има докторски степени по натуропатия и психология. Той е помогнал на милиони хора да постигат здраве, щастие и успех, следвайки уникалните му практики и методи, които доказано понижават стреса и лекуват ума и тялото. Кодовете са основани на комбинации от психология, научна и енергийна медицина и духовни практики. Изпълнението им отнема минути, но ефектите върху физическото, емоционалното и психическо състояние са невероятни, за което свидетелстват хора от цял свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама