Aвтобиографията на Марая Кери излиза на български


Aвтобиографията на Марая Кери излиза на български
Снимка: AMG Publishing

На български излиза автобиографията на Марая Кери - "Марая Кери: Смисълът", написана от световноизвестната певица и Микаела Анджела Дейвис.

Тя е носител на множество награди, записала е петнайсет студийни албума и държи множество музикални рекорди, включително за соло изпълнител с най-много номер 1 сингли в историята. В книгата изпълнителката разказва за живота си откровено и без филтри.

Отне ми цял един живот да събера куража и да добия яснотата, необходими за написването на тези мемоари. Искам да разкажа историята на моментите – на възходите и паденията, на триумфите и травмите, на провалите и мечтите, които ме направиха човека, който съм днес. Макар че в хода на кариерата ми са разказвани много истории за мен и за изложения на общественото внимание личен живот, досега беше невъзможно да комуникирам сложността и дълбочината на преживяното от мен в една статия в списание или в десетминутно телевизионно интервю. А и в тях думите ми винаги са пречупени през призмата на някого другиго, за да удовлетворят нечие желание да бъда поставена в рамка.

Тази книга съдържа спомените ми, неуспехите ми, страданията ми, оцеляването ми и моите песни. Без филтри. Върнах се обратно в детството си и дадох глас на изплашеното малко момиченце вътре в мен. Дадох думата на онази изоставена и амбициозна девойка.

Предадената, но триумфираща жена, която съм днес, разказва нейната история. Беше ми невероятно трудно, изцеляващо и смиряващо да напиша тези мемоари. Искрено се надявам, че ще придобиете ново разбиране не само за мен, но и за силата на човешкия дух.

С обич,

Марая

***

"Марая Кери: Смисълът" е разтърсваща изповед, наситена с болка и страдание, но преди всичко това е една вдъхновяваща история за оцеляването и смелостта, за целебната сила на музиката и спасението, което тя носи. Марая Кери е моят Феникс – единствена, недостижима, вечна."

Мария Илиева, певица и музикален продуцент

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама