"Другата двойка" - завладяващ психологически трилър


"Другата двойка" - завладяващ психологически трилър
Снимка: изд. Сиела

Меден месец на екзотична дестинация само часове след като си сключил брак с любовта на живота си… Този сюжет, сякаш излязъл от сценария на романтичен филм, се разгръща сред страниците на новия психологически трилър "Другата двойка" от бестселъровата авторка Сара Дж. Нотън, която обаче ни доказва, че "и заживели щастливо завинаги" далеч не е единственият възможен финал.

Мечтаното бягство далеч от реалността се оказва съвсем не толкова романтично и много по-смъртоносно от очакваното в този интелигентен, завладяващ и богато нюансиран трилър, който ще спечели любовта на почитателите на хитовия сериал на HBO "Белият лотос".

Желаете ли да бъдете специални гости в петзвезден курорт в сърцето на виетнамския остров "Кон Сом"? Потегляйте на ваша отговорност…

Когато Аша Грейвни заминава на така дългоочаквания меден месец със съпруга си Оли във Виетнам, тя се надява, че това триседмично бягство ще бъде всичко, от което връзката им се нуждае.

Оли е съпругът на мечтите ѝ – потомствено богат и пленителен мъж, чието минало коренно се различава от собственото ѝ детство в общинските жилища в бедняшките квартали на Лондон. И макар и напоследък все да изглежда погълнат от работата си, Аша вярва, че няколко седмици на плажа ще проветрят ума му. И всичко ще си дойде на мястото.

Все пак комплексът "Мангово дърво" има всички предпоставки да бъде уединеният оазис на спокойствието далеч от съвременния свят – без обхват, без мобилна връзка и интернет.

Но плажовете с копринен пясък, луксозните вечери и романтичната атмосфера не са единствените неща, които очакват Аша и Оли във Виетнам. Някой има други планове за перфектния им меден месец. Някой, който изчаква точния момент да превърне почивката в най-страшния кошмар.

Раят може да бъде истински затвор в умело изплетения роман на Сара Дж. Нотън, в който тайни от миналото и дълго поддържани лъжи изплуват от дълбините на тюркоазените води.

Разтърсващ и зловещ, "Другата двойка" е завладяващ психологически трилър, заключил в себе си страховито чувство за клаустрофобия, което само се засилва чак до напълно непредвидимия финал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама