"Двойната Коледа" – очарователна романтична история


"Двойната Коледа" –  очарователна романтична история
Снимка: изд. Кръг

Перфектният коледен роман е възможен и е тук, за да създаде неповторимо празнично настроените у своите читатели. "Двойната Коледа" е очарователна, увлекателна и влудяващо романтична история, която е неустоима не само защото предоставя рецепта за любов, но и защото съдържа още много изкусителни рецепти за ястия, които да украсят тържествената трапеза. Романът на Маги Нокс е абсолютен международен бестселър, а критиците го определят като идеалното съчетание на "Момичетата Гилмор", "Двойната Лотхен" и "Мастър шеф".

Повече за книгата

До Коледа остават точно дванайсет дни, когато младата Чарли Гудуин преживява инцидент. Докато снима готварско риалити шоу, тя губи вкуса и обонянието си, а без тях не би могла да запази мечтаната си работа. Ето защо Чарли моли еднояйчната си близначка Каси за нещо, което двете не са правили от деца – да разменят местата си. Кас, затънала в управлението на семейната пекарна и още силно ангажирана с бившия си приятел, се съгласява. Но размяната ще се окаже доста по-сложна, отколкото двете сестри са очаквали. Особено когато се намесват секси пожарникарят Джейк и очарователният лекарски асистент Мигел.

Дванайсетте дни до Коледа се превръщат в изключителна забава и в приключение, чието действие се разделя между снимачната площадка на предаване за печива в Ел Ей и семейната пекарна в малък заснежен град.

"Двойната Коледа" носи така мечтания уют в студените, къси зимни дни, поднасяйки на читатели по цял свят вълнуващи първи срещи, прелестно вкусни десерти, клюки в малкото градче и разбира се – надежда.

Повече за авторката

Маги Нокс е псевдоним, под който се подвизават не една, а две писателки, при това всяка от тях извоювала име и слава: Карма Браун и Мариса Стейпли. В късната есен на 2019 г., докато работят по предстоящите си книги, те споделят една на друга огорчението си от потъналия в изолация живот на писателя. Копнеят за проект, който да ги разнообрази. Затова решават да си сътрудничат и да работят заедно. Така създават празничен романс, изпълнен с щастие и радост, забава и много сладкиши.

"Двойната Коледа" се отличава и с истинска дълбочина, осезаема в стремежа на авторките да разнищят вечния проблем за това какъв живот наистина искаме да живеем и дали има начин да променим настоящото си, ако се чувстваме нещастни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама