"Хотел "Нантъкет" - роман, изпълнен със сочни клюки и пикантни скандал


"Хотел "Нантъкет" - роман, изпълнен със сочни клюки и пикантни скандал
Снимка: изд. Сиела

На български език в книжарниците това лято почитателите на Елин Хилдебранд могат да открият още една пленителна история за моментите край плажа – самостоятелния роман "Хотел "Нантъкет". Добре дошли в най-добрия хотел на света, зад чиито стени се крият шокиращи тайни и се вихрят скандали… 

Всички на остров Нантъкет познават Лизбет Кийтън и Джей Джей О’Мали. Иконично дуо както във връзката си, така и в съвместния си бизнес да управляват най-популярния ресторант на острова, двамата изглеждат несломими. Докато един ден Лизбет не открива в телефона на Джей Джей куп мръсни съобщения до друга жена. 

Наранена, бясна, решена да зареже всички отношения с дългогодишния си партньор и да си тръгне с гордо вдигната глава, Лизбет приема предложението да стане управител на току-що отворилия врати "Хотел "Нантъкет". Някогашното бижу от Златната епоха дълги години тъне в разруха, докато британският милионер Завиър Дарлинг не решава да инвестира цели тридесет милиона в реновацията му. 

Лизбет ще трябва да направи невъзможното – и нищо по-малко – за да превърне "Хотел „Нантъкет" в най-добрия хотел на света! Освен да подбере най-звездния персонал и да измисли как да накара гостите на хотела да се почувстват специални, тя ще трябва да впечатли и известната Instagram инфлуенсърка Шели Карпентър, чието одобрение ще осигури резервации за години напред. 

Призраци от миналото бродят из коридорите на "Хотел "Нантъкет", който все още не може да се отърси от лошата репутация, която трагичен инцидент му спечелва през 1922 г. А единствено от Лизбет зависи дали той ще блесне, или ще потъне в още по-дълбоко забвение… 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама