"Игра с огъня" - гореща приказка за спасението


"Игра с огъня" - гореща приказка за спасението
Снимка: изд. Сиела

След като трилогията за "Ол Сейнтс" ("Красиво безразсъдство", "Раненият рицар", "Разгневеният бог") покори хиляди фенове, бестселъровата авторка Л. Дж. Шен се завръща с нов самостоятелен роман. "Игра с огъня" е гореща приказка за пожарите в сърцето, които могат да унищожат всичко по пътя си. Но понякога щастието може да се надигне само от пепелта на миналото…

Лошата слава преследва Уест. Мистериозен, студенокръвен и порочен побойник, който си изкарва хляба с нелегални боеве и всяка вечер разбива женско сърце. Красив съблазнител, който привидно няма нищо общо с момиче като Грейс – особнячката, съпътствана от съжалителни погледи, чието минало поражда единствено присмех.

Ролите, които университетското общество им е отредило, са разпределени. И изглежда невъзможно да избягат от тях. Докато един ден пътищата на двамата не се пресичат. И съдбата им не се променя изцяло.

Защото макар и да знае, че освен ръмженето на двигателя и миризмата на бензин, с мотора на Уест идват и куп неприятности, Грейс не може да устои на притегателната му сила. И колкото по-силно тя отблъсква лошото момче на града, толкова по-неустоимо той я привлича.

Както пламъкът привлича пеперудата, Грейс се влюбва в най-непокорния бунтар. И може би не знае много за живота, но знае следното:

Ако човек си играе с огъня, рано или късно пламъците поглъщат сърцето му.

Изкусителна и фатална, тази "Игра с огъня" ще възпламени сърцата на читателите и ще ги покори изцяло.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама