"Испанска любовна измама" - история, изпълнена с остроумие и хумор


 "Испанска любовна измама" - история, изпълнена с остроумие и хумор
Снимка: изд. Егмонт

Нашумелият в социалните мрежи роман "Испанска любовна измама" ще стопли сърцата на българските читатели през най-романтичния месец от годината. Победител в категорията за най-добър дебютен роман на Goodreads Choice Awards за 2021 г. и TikTok сензация, Елена Армас разказва красива история, изпълнена с остроумие и хумор.

Каталина Мартин е млада, амбициозна, с водеща роля в инженерна консултантска компания и най-сетне обвързана. Поне така смята семейството ѝ, а също и че Каталина ще доведе американския си приятел на сватбата на сестра си в Испания. Заради една мъничка лъжа Каталина трябва да намери някой готов да прекоси половина свят с нея и да се преструва на нейно гадже. Арън Блекфорд е безспорно най-омразният колега на Каталина, но и единствената ѝ възможност. Всеки път, когато тя се появи в полезрението му, Арън е арогантен и саркастичен, но сега ѝ предлага своята помощ.

***

Елена Армас е испанска писателка, която се определя като безнадежден романтик и горд колекционер на книги. С диплома на инженер-химик и "в ролята на Моника" за приятелите си, написването на дебютния си роман определено квалифицира като най-вълнуващия, макар и ужасяващ проект, който някога е предприемала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама