"Изкушението" - можем да сме всичко един за друг


"Изкушението" - можем да сме всичко един за друг
Снимка: изд. ЕРА

Днес от печат излиза "Изкушението" - еротичен романс на Кристен Калихан, третата книга от поредицата ѝ ВИП.

Първия път, когато срещнах Джакс Блекууд, нещата излязоха малко извън контрол... В моя защита ще кажа, че нямах идея кой е той. Кой би очаквал, че легендарна рок звезда ще пазарува в супермаркета?!

Джакс посегна за последния ментов сладолед. Можех и да се примиря, ако не ме беше предизвикал. Затова го целунах... и грабнах кутията от ръцете му!

Добре де, подъл номер е, но бях отчаяна. Пък и не очаквах той да се окаже новият ми съсед! Ужасно дразнещ съсед, който обича да ми напомня, че му дължа сладолед, но би приел и още целувки за реванш... Неустоимо секси съсед, който обича да свири на китара гол – ама наистина гол! – в собствения си хол.

Редно е да го избягвам... но не е никак лесно да игнорирам Джакс... нито лекотата, с която ме разсмива. Или как само един негов поглед ме разтапя. Или колко много си пасваме...

И двамата не вярваме в думи като "любов" и "завинаги". Но аз бързо се пристрастявам към него... и той към мен. Можем да сме нещо повече. Можем да сме всичко един за друг. Просто трябва да повярваме...

Кристен Калихан е известен автор, трикратно номинирана за наградата "РИТА" и е носител на две награди "Romantic Times Reviewer’s Choice". Калихан е позната на българските читатели с "Идол" и "Мениджърът". Живее във Вашингтон със съпруга и двете си деца.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама