Излиза последната част на сензацията "365 дни"


Излиза последната част на сензацията "365 дни"
Снимка: изд. Сиела

След като сензацията "365 дни" завладя Netflix, превръщайки екранизацията в една от най-гледаните продукции за 2020, а светът тръпне в очакване на филма по втората част от поредицата – "Този ден", никой не се съмнява, че полската писателка Бланка Липинска заслужено печели прозвището "кралицата на еротичната литература".

Сега е дошло времето на последната, още по-гореща и изкусителна част на трилогията – "Още 365 дни", в която пламъците на любовта и омразата ще се слеят в изгаряща и страстна история, след която никой не може да остане същия.

Изминала е почти година, откакто Лаура Биел е отвлечена от главата на сицилианската мафия – опасния и безскрупулен Масимо Торичели. Мъжът, станал неин похитител, се превръща в повелител на сърцето ѝ, но животът с един от най-могъщите хора в Италия има своята цена.

Щастието на Лаура е разбито, когато враговете на мъжа ѝ я прострелват. Най-добрите лекари на света се борят за живота на младата жена. Масимо трябва да вземе най-трудното решение в живота си. Кого да спаси – любимата си или нероденото им дете…

Съдбата на фамилия Торичели е заложена на карта. Човешкото сърце следва своите собствени правила. И когато те се променят, всичко познато е на път да бъде изпепелено…

Приказката за Красавицата и Звяра е към края си. Нужни са само „Още 365 дни“, но е дошло времето пясъчните кули да рухнат.

Наситено със страст и с неочаквани обрати, "Още 365 дни" от Бланка Липинска е истинско адреналиново преживяване, което ще ви изненада и ще обладае ума ви.

***

"365 дни" от Бланка Липинска се превръща в световен феномен, когато стрийминг платформата Netflix откупува правата за филмова адаптация. Филмът – с участието на полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианския красавец Микеле Мороне – светкавично печели сърцата на няколко поколения зрители, превръщайки романа в едно от най-търсените заглавия на годината.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама