Излиза "В обувките на някой друг" от Джоджо Мойс


Излиза "В обувките на някой друг" от  Джоджо Мойс
Снимка: Издателство "Хермес"

Две коренно различни жени неволно си разменят обувките, поставят се на мястото на другата и се променят. За да осъзнаят кои са всъщност. Очаквайте "В обувките на някой друг" от Джоджо Мойс на 4 юли.

Ниша се радва на привилегирования живот на съпруга на заможен и влиятелен бизнесмен, с когото обикалят целия свят. Неочаквано той подава документи за развод и я лишава от бляскавия ѝ лайфстайл. Ниша буквално остава без нищо, но е твърдо решена да си върне онова, което ѝ се полага.

Саманта просто се опитва да оцелее – мъжът ѝ изпада в депресия, след като загубва баща си и работата си, и прекарва дните си пред телевизора. Сам се опитва да му помогне, макар самата тя да се нуждае от подкрепа. Не се чувства комфортно и на работа, където се превръща в мишена за новоназначения ѝ шеф. Бъдещето ѝ в компанията виси на косъм, както и дългогодишният ѝ брак. Сам и Ниша неволно си разменят чантите във фитнеса след тренировка. В дизайнерската чанта на Ниша са червени обувки "Лубутен" от крокодилска кожа, а в сака на Сам – евтини и невзрачни ежедневни обувки. Принудени да носят обувките на другата, те сякаш заживяват чужд живот и постепенно се променят. За да осъзнаят кои са всъщност.

Могат ли да се завърнат към предишния си начин на живот? Или преживяното ще ги промени завинаги?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама