Измамата става реалност в романса "Да измамиш джентълмен"


Измамата става реалност в романса "Да измамиш джентълмен"
Снимка: изд. Сиела

Британски аристократизъм, неочаквани любови и закачливо чувство за хумор се преплитат в смайващия дебют "Да измамиш джентълмен", който развълнува почитателите на историческите регентски романси по света.

Сега книгата на американската писателка Сара Адамс се появява и на български език, за да отведе родните читатели на очарователно пътешествие назад във времето към така романтичната Англия от XIX век.

За нея той е поредната лесна мишена. За него тя е чаровна измамница. Всичко трябваше да е просто игра. Но кой е казал, че играчите не могат да бъдат изиграни?

Прекарала целия си живот, грижейки се сама за себе си, Роуз е прелестна мошеничка, която много добре знае как да изпразни портмонето на всеки лондонски аристократ и да се измъкне безнаказана. Докато един ден не почуква на грешната врата и не се изправя очи в очи не с известния нехранимайко, когото очаква, а с Карвър Ашбърн – графа на Кенсуърт.

В рамките на няколко минути Карвър разкрива измамата, но нещо в него го кара да не отпрати Роуз веднага. Младият мъж може и да е джентълмен с добро сърце, но дори един джентълмен не би пропуснал възможността да се разсее от тъгата си и да се позабавлява с някоя красива жена. Особено, когато е ясно, че тя не е тази, за която се представя.

А какъв по-добър начин да разкриеш измамница от това да ѝ предложиш да се омъжи за теб?

Изпълнена с чар, осезаемо напрежение и изгаряща химия, "Да измамиш джентълмен" е забавна и романтична регентска история в модерен тон, която ще се хареса на почитателите на феномена "Бриджъртън". Сара Адамс пише блестящ дебютен роман, наситен с емоции и пълнокръвни персонажи, който ще ви разсмее, разплаче и завладее от първата до последната страница.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама