Как да излекуваме раните на душата си


Как да излекуваме раните на душата си
Снимка: iStock/Guliver

Половин година след излизането на "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си", за първи път излиза на български език продължението на един от най-големите бестселъри на Лиз Бурбо. В "Лечението на петте рани" световноизвестната писателка предлага знание и подкрепа за всички онези хора, които искат да станат господари на собствения си живот и да постигнат дълбока вътрешна хармония.

Преиздаваната многократно "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" излиза за първи през 1994 г. и е помогнала на хиляди хора да преодолеят проблемите си. Оттогава Лиз Бурбо получава множество запитвания за това как точно се лекуват раните на душата – от отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство и несправедливост. Ето защо тя решава да обедини всички свои наблюдения по темата, събрани по време на обученията, които провежда по света в продължение на 38 години.

ЧУЙ МЕ ЗА МИГ - АЗ СЪМ ТВОЯТА ДУША

Защо се наричат рани на душата? Защото душата е изтощена, когато се отдалечава от своя план за живота и не може да го следва. Според Лиз Бурбо точно това се случва, когато оставяме егото да ръководи живота ни. Душата страда, тъй като целта на нейните прераждания е да живее в истинска любов и приемане, за да успее да изживее своята божественост.

В книгата "Лечението на петте рани" откриваме практични съвети, прозрения от личния опит на авторката и примери от реалния живот – ситуации, с които всички ние се сблъскваме всекидневно. Благодарение на тези напътствия ще можем по-лесно да определим своите рани и да извървим сами етапите към изцелението. Ще се научим да разпознаваме механизмите на раните и ще разберем защо привличаме определени хора и обстоятелства. Ще забелязваме кога се отключват раните и ще се научим да преодоляваме капаните на егото – основната пречка пред лечението.

7 ЗНАКА, КОИТО ИЗДАВАТ, ЧЕ СТЕ СТАРА ДУША

За автора

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. "Слушай своето тяло" – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама