"Какво е любовта?" - красива детска валентинка


"Какво е любовта?" - красива детска валентинка
Снимка: изд. Рибка

Какво е любовта? Какъв цвят и форма има? Сладка ли е или солена? Голяма или малка е? Като повечето деца, Ема иска да разбере какво е това любов. А всички, до които се допита – мама, татко, баба и дядо - имат различна представа. Може ли наистина любовта да се намери в парче торта или игра на футбол? Трудно е да се даде определение на любовта, но всеки от семейството на Ема успява по свой собствен начин да ѝ помогне да открие значението ѝ.

"Какво е любовта?" е емоционална и интелигентна книга за деца, в която рисунките и текстът в хармония дават забавен и, същевременно, искрен отговор на въпроса. В тази трогателна приказка Давиде Кали и Анна Лаура Кантоне ни напомнят, че всеки от нас може да има различен отговор, но едно е сигурно - обичта винаги се дарява.

"Какво е любовта?" първоначално излиза на френски език. Давиде Кали е писател и илюстратор с над 90 детски книги и многобройни комикси. Анна-Лаура Кантоне завършва детска илюстрация в Европейския институт по дизайн в Милано и е работила върху над 30 детски книги.

"Какво е любовта?" е красива и мила книжка за четене, разглеждане и подаряване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама