Кои бяха бестселърите през 2020 от ИК Хермес


Кои бяха бестселърите през 2020 от ИК Хермес
Снимка: iStock/Guliver

Всяка година на пазара излизат нови топ заглавия, които за пореден път доказват, че литературното изкуство търпи постоянен прогрес. Някои от тях се превръщат в бестселъри и се определят като най-продавани и купувани, а други се радват на засилен интерес от страна на представители на определена група от хора.

В онлайн книжарница Хермес ще откриете романи на световни и български писатели, които винаги ще бъдат помнени със своите гениални творби, които са изключително търсени и предпочитани от редовните читатели. Ако искате да се потопите в истории с дълбок смисъл, вижте колекцията бестселъри от Хермес и утолете читателския си интерес.

Кои книги се определят като бестселъри за изминалата година

Има хора, които четат непрестанно. Те редовно следят новите заглавия и силно се вълнуват от книгите, които са най-продавани и които с течение на времето са се превърнали в бестселъри. Такива са:

  • „Аз преди теб“ и „Подаряваш ми звезди“ от Джоджо Мойс - Силно разтърсващи истории за чистата любов, която не винаги завършва щастливо. Те ще Ви докоснат, разчувстват и накарат да плачете заради обратите, в които харизматичните герои участват;

  • „Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън - Една от най-продаваните книги за изминалата година, в която се описват психологическите механизми, които работят в наша полза. В нея се разказва как да живеем пълноценно, учейки се да сме реалисти, също както и да гледаме на нещата отстрани;

  • „Лечителят медиум“ от Антъни Уилям - Почитателите на холистични методи за лечение и алтернативния подход при сериозни заболявания ще оценят подобаващо тази книга, която има изразено информативна насоченост и практически съвети за здравословен живот;

  • „Човекът в търсене на смисъл“ от Виктор Франкъл - Една от най-влиятелните и продавани книги напоследък, в която се говори за смисъла на живота. Тук се намесва екзистенциалната психотерапия и висшата психология, на която авторът е дълбоко посветен;

  • „Калуня-каля“ от Георги Божинов - Истински шедьовър, в който се разказва за Априлското въстание и се описват великите истории на нашите предци. За българщината и корените ни - тази книга е не случайно сред най-продаваните на всички времена.

  • Всяка една от тези литературни творби е силно продавана и би могла да се определи като съвременно проникновение, което достига дори и до най-затънтените места в нашата душа.

    Защо да четем редовно

    Четенето на книги е богатство. Те могат да ни обогатят, да променят фокуса ни и начина ни на мислене, също както и да оставят трайна диря в нашето съзнание. В онлайн книжарница Хермес Ви ще намерите топ заглавия, които се определят като бестселъри, а Вие не бива да пропускате да ги прочетете.

     

    Етикети:
    Iwoman.bg

    Още от Книги


    Реклама

    Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

    Дъглас Адамс

    Най-четени | Най-нови


    виж всички виж всички
    Реклама