"Коледа завинаги" - стопляща история за любов


"Коледа завинаги" - стопляща история за любов
Снимка: изд. Сиела

Карън Шейлър – създателката на някои от най-любими коледни филми ("Коледен принц" и "Коледен лагер") и носителка на наградата "Еми" – пренася празничния дух и сред страниците на трогателен роман. Зад вълшебната корица на "Коледа завинаги" се крие стопляща история за любов с вкус на канелени кифлички, в която една жена ще преоткрие магията и надеждата на най-снежния и топъл сезон.

Коледа съвсем не е най-любимото време от годината за писателката на летни романи Райли Рейнолдс. След трагичната загуба на баща си тя започва да прекарва зимните празници на слънчевите плажове на Хаваите. Но когато получава обаждане от издателя си, че последната ѝ книга е пълен провал, Райли решава, че е време да предизвика себе си и да направи нещо, което никога досега не е — да напише коледен роман и да бъде част от лагер в хижа на Коледното езеро.

Планът ѝ за спокойна почивка с време да се съсредоточи върху кариерата си се обърква напълно, когато в телевизионно интервю, съвсем без да иска, тя отправя любовно послание към трима от бившите си приятели едновременно. А когато те се появяват в лагера, решени да си я върнат обратно, ситуацията напълно се изплъзва от нейния контрол.

Ще се съгласи ли Райли да отиде на три романтични срещи? Или ще открие любовта в съвсем неочакван човек?

С увлекателния си стил, Карън Шейлър успява да зарази с коледен дух дори и любителите на лятото, а като бонус към изданието читателите могат да открият няколко празнични рецепти и екологични съвети за по-целесъобразен празник с мисъл за природата.

А коледният лагер в книгата е вдъхновен от реално съществуващ такъв, създаден от самата авторка. С него тя е посетила над 65 страни по света, което ѝ печели прякора, с който е популярна в медиите, "Коледната Карън".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама
Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама