"Малката книжарничка на любовните истории" - светът е безкраен, когато имаш книги


"Малката книжарничка на любовните истории" - светът е безкраен, когато имаш книги
Снимка: Сиела

По книжарниците излезе "Малката книжарничка на любовните истории" от Джейми Адмънс – очарователна история за любовта към книгите... и магическите тайни, скрити сред страниците им.

Хали Уинстън може и да има "уин" (печеля, англ.) в името си, но никога не е печелила нищо през живота си. Живее в неприятен малък апартамент със съквартирант студент, който непрекъснато ѝ краде храната и влачи нескончаема върволица от непознати девойки. Девойки, които обикновено решават, че тя му е майка.

Когато е уволнена за пореден път от работата си като сервитьорка в местната кръчма заради непохватност, Хали не може да не се зачуди дали лошият ѝ късмет винаги ще я съпровожда. Но когато се прибира, подгизнала от дъжда, я очаква имейл, който ще промени живота ѝ завинаги.

Робърт Пейдж, собственикът на любимата ѝ малка книжарничка, се оттегля от работа. Провел е томбола кой от редовните му посетители да поеме делото му като негов наследник и да стане новият собственик на книжарница "Имало една страница". И печелившият билет е на Хали.

Хали винаги е мечтала да притежава книжарница, но хората с толкова лош късмет като нейния не сбъдват мечтите си. Мечтите следват хората с подредени животи. Възможно ли е това да е истина?

Но сред отрупаните лавици на новата си книжарница Хали се чувства у дома. И трябва да признае, че красивият и очарователен художник, който използва книжарничката като ателие, също ѝ помага да се отпусне. Когато двамата започват да откриват тайнствени любовни послания, скрити сред страниците на книгите, истината вече не може да се отрече – магията на книгите никога не оставя своите читатели да си отидат.

Защото светът е безкрайно голям, когато имаш книги.

"Малката книжарничка на любовните истории" от Джейми Адмънс ни повежда сред лабиринт от лавици, книги, обичани повече от всичко, и тайните, които ни разказват – дори години по-късно. Защото книгите често знаят по-добре от нас от какво имаме нужда – преди дори да сме го осъзнали сами.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама