"Опортюнистката" - когато любовта е бойно поле


"Опортюнистката" - когато любовта е бойно поле
Снимка: Сиела

Излезе първа книга от трилогията "Обичай ме с лъжи" на бестселъровата авторка Тарин Фишър – главозамайваща плетеница от лъжи, стари рани и изпепеляваща страст. В "Опортюнистката"  любовта е бойно поле.

Лошата слава на Оливия се простира навред. Тя е готова да се възползва от всяка ситуация, да лъже, мами и манипулира, за да постигне целите си, без значение кого ще трябва да прегази по пътя. Оливия никога не поглежда назад, не се разкайва за нищо. Освен за едно – бурната ѝ връзка с Кейлъб, завършила в огън и жупел преди три години.

И това е нещо, което тя не може да забрави дори и за миг. Кейлъб е различен от всички останали. Винаги е бил нейна слабост. Той я е научил за истинското значение на любовта, а в отговор тя го е наранила повече от всеки друг.

Но когато Оливия се сблъсква с него случайно на улицата, той няма спомен коя е тя. Тежка катастрофа го е оставила с амнезия. Кейлъб не помни нищо – нито връзката им, нито нея самата... нито всички начини, по които го е наранила. Дали това не е шансът, който е чакала? Шансът да спечели обратно мъжа на живота си.

Това е възможността, за която Оливия е мечтала всеки миг през трите години, прекарани далеч от него – единственият шанс да намери щастието отново. Тя ще започне на чисто. Ще накара Кейлъб да си спомни за нея – не това, което му е причинила, а това, което е чувствал към нея.

Но времената са различни. Кейлъб е сгоден. И годеницата му няма никакво намерение да допусне Оливия да разруши живота, който те са построили заедно. Каквото и да ѝ коства това. Кое ще надделее – старата страст или новите планове? Забравените спомени или обещанията за бъдещето?

Любовта е бойно поле, а залогът оправдава всички цели. Кейлъб е всичко, което Оливия някога е искала. Само едно е ясно – измамите и лъжите могат да ѝ подарят света... а могат и да я разрушат окончателно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама