Памела Андерсън разголва душата си в книгата "С обич, Памела"


Памела Андерсън разголва душата си в книгата "С обич, Памела"
Снимка: Pro book

В тази честна и многопластова книга - "С обич, Памела", която смесва изпепеляваща проза с откъси от оригинална поезия, Памела Андерсън разчупва формата на мемоарите на знаменитостите.

Подхранвана от любовта към изкуството и водена от предаността към децата си и каузите, които я вълнуват, тя разкрива свободния си дух и същността си на силна, креативна и уверена жена. "Разсъблича" душата си пред читателите, позволявайки им да се докосната до най-личните ѝ моменти. Книгата е написана от самата нея и е болезнена изповед – хапка, която е трудно да се преглътне. Разкрива шокиращи детайли за живота си, които повдигат нови въпроси. Показва грозната страна на славата, разказвайки истински истории за пътя на едно "обикновено" момиче, забелязано на трибуните на футболен мач и изстреляно в света на "Плейбой", превръщайки го в емблема на холивудския блясък и сексуалност.

Вижте още: Ето кой е най-сексапилният мъж на планетата за 2023 (СНИМКА)

Какво се случва, когато изгубиш контрол върху собствения си живот? Когато образът, който са създали медиите за теб, не е това, което си в действителност? А когато е абсолютна измислица? Памела Андерсън открито разказва за трудното си детство, неуспешните си браковете и дори за моментите, в които е била жертва на агресия. Умело превръща случилото се в сила и мотивация не само да промени посоката на живота си, но и да създаде възможности, чрез които своя принос на света, използвайки славата си, за да даде гласност на различни каузи.

Тази книга, която излиза у нас през декември, не само ще ви позволи да опознаете жената отвъд образа от страниците на най-популярното еротично списание и от емблематичния американски сериал "Спасители на плажа", а и ще ви остави безмълвни.

Дръзка, неподправена, изключително емоционална, но най-вече искрена мечтателка, Памела Андерсън е вдъхновяващ пример за силата на желанията и борбеността, които ни отвеждат отвъд това, което сме смятали за възможно.

Вижте още: Юлиан Вергов стана жертва на измамници (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама