"Призори в неделя" - психологически динамит


"Призори в неделя" - психологически динамит
Снимка: AMG Publishing

"Призори в неделя" от Ники Френч вече е налична в книжарниците. Това е седмата книга от поредицата психологически трилъри с главна героиня Фрида Клайн. Книгите се превърнаха в истински хит и сред българските читатели и всяка следваща се очаква с все по-голямо нетърпение. Книгите в поредицата са общо осем – тази е предпоследната.

Психотерапевт с добра практика, любител на Лондон, човек с принципи, консултант на полицията – Фрида Клайн е много неща. А сега тя за пореден път се озовава в центъра на ужасяващ криминален случай. Мъртво тяло е открито под дъските на пода... в собствената ѝ къща. И това е само началото.

Фрида е убедена кой стои зад кървавото послание, но опасността дебне от неподозирани места. Броят на жертвите расте, а с него и усещането, че нещо не се връзва. Докато убиецът предприема следващите си ходове, старият живот на Клайн все повече изглежда като мъгляв сън.

Полицията е объркана в заплетените събития, а Фрида осъзнава, че ще трябва да спре убиеца, преди той да стигне до любимите ѝ хора... и преди да е станало късно.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама