Романът "Братството на гарвана" - вдъхновен от легендата за Робин Худ


Романът "Братството на гарвана" - вдъхновен от легендата за Робин Худ
Снимка: изд. Егмонт

"Ятото" от Кейт Стюарт поставя началото на станалата вече популярна в чужбина поредица "Братството на гарвана". Тя е мрачна, изпепеляваща приказка, изпълнена с мистерия и напрежение, вдъхновена от легендата за Робин Худ.

"Ятото" ни среща с деветнайсет годишната Сесилия Хорнър, която трябва да оцелее една година в малкото градче Трипъл Фолс, живеейки с отчуждения си баща и работейки в неговата фабрика. В замяна той не само ще плати таксата ѝ за обучение в колежа, но ще ѝ остави малко състояние, което ще позволи на Сесилия да помогне на самотната си майка. Но целият ѝ план пропада, когато среща харизматичния си колега Шон. Той я представя на приятелите си, които живеят по свои правила и носят една и съща татуировка на гарван.

Сесилия винаги е играла на сигурно, но заслепена от нарастващите си чувства, тя е решена да се наслади на последното си свободно лято и да бъде отворена за нови преживявания, независимо от пътя, по който ще я отведат.

"Ятото" влиза в класацията топ 50 на Amazon и се радва на сериозен отзвук в социалните мрежи – само в TikTok видеата за поредицата имат над 31 млн. гледания до момента. Списание Glamour я определя като съвременен преразказ на легендата за Робин Худ, с изгарящ сюжет, който влиза под кожата.

Тази поредица е точният пример защо използваме израза "епичен разказ"; тя е адски горещо, стоплящо, сърцераздирателно четиво, а заплетената сюжетна линия е невероятна навсякъде. Трудно можете да я оставите макар и да знаете, че всяка страница, която прочетете, ще доведе много по-бързо до края. Трилогията "Братството на гарвана" е типичният пример за това защо четем романтични книги. – Shamelessbookclub

"Ятото" е бързо, завладяващо и пикантно четиво, което със сигурност ще се хареса на феновете на Кейти Робърт, Пенелопе Дъглас, Ана Хуанг. Ако обичате дръзка, тъмна романтика, изпълнена с напрежение и неочаквани обрати. Това е история, която ще ви погълне и за щастие на онези читатели, които се оказват нетърпеливи за още, книгата ще бъде последвана от издаване на следващите две от трилогията – "Exodus", както и финалът на поредицата – "The Finish Line".

За автора:

Кейт Стюарт е автор на бестселъри на "USA Today". Тя пише заплетени, секси, изпълнени с тревожни чувства, съвременни любовни романи, както и романтични комедии и еротични съспенси. Романът ѝ Drive беше обявен за една от най-добрите любовни истории на 2017 г. Творбите ѝ са представяни в "USA Today", "BuzzFeed" и други.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама