"Срещата" - когато се забъркаш в любовна каша


"Срещата" - когато се забъркаш в любовна каша
Снимка: изд. ЕРА

Новата книга на Никол Сноу - "Срещата", излиза на български днес, 14 ноември 2023.

За книгата

Как бихте реагирали, ако се събудите в хотелската си стая, а огромен непознат мъж се къпе в банята? Да, наистина няма нищо малко у Брок Уинтроп...

Кашата е забъркана и дори не е по моя вина, но най-намръщеният мъж, когото съм срещала, решава да вземе нещата в свои ръце и се озоваваме на нещо като среща.

О, историята става още по-пикантна и нещата между нас се разгорещяват толкова, че месеци по-късно все още си мисля за мега горещите му целувки под звездите.

А съдбата нанася поредния си удар! Не мислех, че ще го видя отново. Не и на новата ми отвратителна работа, от която отчаяно се нуждая. Но тогава се сблъсквам с него – буквално – и разбирам, че той е капризният милиардер и изпълнителен директор на компанията...

Направо изперквам, а той не спира да ми хвърля буреносни погледи. Можеш да режеш напрежението с нож... Опитвам просто да си върша работата без да обръщам внимание на дръпнатото му държание, ала напразно.

Но какво е по-зле от една объркваща среща с влудяващия те шеф? Още една такава среща... Е, някой трябва да научи господин Намръщен да се усмихва!

За автора

Никол Сноу е автор на бестселъри в класациите на Wall Street Journal и USA Today. Продадени са над милион копия от нейните романи. Известна е на българските читатели с "Предложението" и "Предизвиквам те".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама