Страстта изпепелява всяка болка в "Скъпа Ейва"


Страстта изпепелява всяка болка в "Скъпа Ейва"
Снимка: изд. Сиела

По книжарниците вече може да намерите "Скъпа Ейва" – горещ съвременен романс от американската авторка Илса Мадън-Милс. Двама тийнейджъри, белязани от лични трагедии, търсят път към светлината... и един към друг.

Гимназистката Ейва се е борила за всичко, което има в живота си. Тя и брат ѝ – отгледани в християнско сиропиталище – са бедни като църковни мишки. Само интелигентността и усърдието ѝ уреждат стипендия, за да учи в престижна гимназия. Би трябвало да я очаква бляскаво бъдеще.

Вместо това Ейва се буди сама в тъмното във вечерта на шумно гимназиално парти. Намира се в гората, без спомен как се е озовала там, а когато се опитва да се изправи, ослепителна болка раздира стомаха ѝ.

Детайлите от вечерта са мъгляви. Ейва си спомня как говори с момчето, с което ходи – футболист от популярната клика. Двамата излизат на въздух... след което помни само тежък удар по главата.

Когато забелязва, че сутиенът ѝ е смъкнат, а бельото ѝ липсва, ужасната реалност започва да се намества. Болката е травмираща, ала по-силен е срамът.

Въпреки че е жертва обаче, Ейва не намира капка съчувствие от привилегированите си съученици. Отвсякъде я застигат само обвинения и подигравки.

Когато в шкафчето ѝ попада писмо от таен обожател – част от популярната мъжка компания на училището – това дава начало на необичайно приятелство, което постепенно се превръща в страстна връзка. Въпреки охолството, сред което е израснал, обожателят на Ейва се бори срещу собствени демони.

В компанията му обаче несправедливостите сякаш избледняват, а грубиянството и тормозът нямат толкова голяма тежест. В ръцете му Ейва открива нов път пред себе си, всяка негова целувка изтрива стара рана. Заедно двамата започват да слепяват пукнатините в собствените си сърца...

Но може ли да има "заживели щастливо" в края на тяхната история? Или травмите не са готови да ги пуснат?

***

Американската писателка Илса Мадън-Милс е автор на над 20 еротични романа, които са достигали до бестселъровите класации на "Уол Стрийт Джърнал", "Ню Йорк Таймс", "USA Today" и до престижното първо място в класацията на "Амазон". Стъпвайки върху опита си като учител по английски и библиотекар, Илса Мадън-Милс пише за гимназиалните години на героите си и за силата на любовта да изличава всяка болка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама