"Три сватби и едно предложение“ - приказка за силните жени


"Три сватби и едно предложение“ - приказка за силните жени
Снимка: изд. Сиела

В приказките винаги се намира принц на бял кон, който да спаси принцесата и да я отведе към тяхното "и те заживели щастливо". Но в днешно време да бъдеш "спасена" си е пълна отживелица, а щастието на принцесата зависи единствено от самата нея… Това е съвременната приказка, в която ни кани нестандартният роман "Три сватби и едно предложение" от ирландската писателка Шийла О’Фланагън.

Авторката на почти 30 бестселъра, открили многобройна публика по цял свят, дебютира на българския пазар, за да разкаже вдъхновяващата история на смела и силна жена, която избира да докаже пред света, че е много повече от просто нечия съпруга.

Остроумен, модерен и топъл като разговор с добър приятел, "Три сватби и едно предложение" е по-различна любовна история за обичта ни към самите нас и правото ни да изберем как да продължи собствената ни приказка.

"Всяка жена, която и да е тя, има нужда от броня по свой избор."

Няма по-голямо предизвикателство в живота на една свободна и независима жена от чуждите сватби. Особено когато става дума за сватбата на по-малкия брат на Делфи Мартенс, която тя няма как да пропусне. Вглъбена в работата си и напълно убедена, че не иска да променя статуса си на неомъжена жена, Делфи вече предусеща непоисканите погледи на съжаление от роднините си. И тогава ѝ хрумва да вземе със себе си перфектния кавалер, който да им затвори устите.

Точно обаче когато започва да си мисли, че тази сватба може и да не е чак толкова неприятна, Делфи вижда поредица от пропуснати повиквания и разбира, че нещо ужасно се е случило.

Мечтаното ѝ повишение започва да ѝ се изплъзва, а свободата да прави каквото си ще и къщата ѝ край морето сякаш не могат да отклонят вниманието на Делфи от неизбежните въпроси. Дали наистина е щастлива с живота, който води? И дали майка ѝ не е права и не ѝ е време да се задоми, особено след като една голяма любов се е завръща в живота ѝ?

Шийла О’Фланагън кани читателите си право в лято, изпълнено с неочаквани обрати и изкусителни предложения.

Окуражаващ и смел, "Три сватби и едно предложение" е роман, който ще ви накара да повярвате в себе си и ще ви припомни, че е необходимо само да се вслушате. Собственият ви вътрешен глас ще ви прошепне най-важното.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама