Венета Райкова пусна продължението на "Триумфът на кучките"


Венета Райкова пусна продължението на "Триумфът на кучките"
Снимка: изд. Ентусиаст

Пет години след излизането на най-големия бестселър на Венета Райкова "Триумфът на кучките", известната водеща и писателка представя дългоочакваната втора част на най-успешното си заглавие. "Триумфът на кучките. Продължението" представя страстната любовна история на вече познатите герои, но и разгръща нови сюжети, в които се преплитат жажда за власт, пари и слава, страст, любов и горещи сцени.

Веднага след излизането си през 2016 г. първата част на "Триумфът на кучките", определян като първия роман таблоид, прикова вниманието читателите.

"Триумфът на кучките. Продължението" разкрива дали Виктория и Костов отново ще намерят път един към друг. Ще продължи ли тяхната драматична любовна история? Сега известната телевизионна водеща е изправена пред важно решение – този мъж владее всяка нейна мисъл и двамата не могат да устоят на чувствата си.

През това време враговете на Виктория в телевизията не се спират пред нищо, за да ѝ навредят – на сцената излиза младото поколение кучки!

Каква е съдбата на звездното трио неразделни приятелки – фолкзвездата Александра, бившата мис, омъжена за футболна легенда, Габриела и Виктория, водеща и продуцент на най-гледаното предаване? Ще останат ли все така близки, или улисани в преследването на личното си щастие, ще се разделят?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама