"Виртуални непознати" - може ли да срещнеш истинската любов онлайн


"Виртуални непознати" - може ли да срещнеш истинската любов онлайн
Снимка: изд. ЕРА

"Виртуални непознати" на Сам Канинг излиза на книжния пазар у нас 25.07.2023. Книгата може да бъде определена като: "Споделеният апартамент" среща модерна версия на "Имате поща". Разбира се, в контекста на нашето време.

***

Ейда ръководи малката си ПР агенция от любимото си кафене, откъдето се справя със своя единствен, но особено капризен клиент, опитва да постави в ред живота си и поддържа виртуално приятелство с интересен и забавен мъж, с когото споделят страстта си по романите на Агата Кристи.

Когато намира своето местенце окупирано от нахален (но доста привлекателен) непознат – журналиста Фрейзър, Ейда не очаква, че въпреки лошото начало скоро ще открият, че могат да се забавляват заедно. Двамата се впускат в ексцентрични приключения и излизат от зоната си на комфорт.

Тя дори… може би… е готова да се срещне със своя виртуален приятел, с когото имат толкова много общи интереси, а анонимността им дава смелост да са напълно открити един с друг. Темите им на разговор стават все по-сериозни, а Ейда започва да се влюбва в мистериозния си събеседник.

Разкъсана между двамата, тя не знае кого да избере. Но възможно ли е да изпитваш реални чувства към някого, ако сте на практика непознати?

***

Сам Канинг живее в Единбург, Шотландия. В свободното си време обича да се разхожда из града в търсене на ексцентрични находки, а също и да се грижи за единственото живо растение в дома си - Станли.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама