07.07.2023 – Какво да очакваме от огледалната дата


07.07.2023 – Какво да очакваме от огледалната дата
Снимка: iStock

Езотериците смятат, че огледалните дати са идеален начин за сбъдване на желания. От друга гледна точка, числото 7 винаги се е смятало за тайнствено, магично число, надарено с особено силна енергия.

Числото 7 в нумерологията е олицетворение на мъдростта, философията и способността за мислене. Хората, които са покровителствани от седмицата, забележимо се открояват от тълпата. Те са независими, самодостатъчни, интелигентни, духовно развити и изобщо не се интересуват от мнението на другите.

Български поверия, свързани с Луната

Какво можете да правите на 7 юли?

Най-важното действие за деня е ритуалът с намисляне на желание. За да си пожелаете нещо, останете сами в стаята, вземете химикал, хартия и ясно формулирайте желанието си. Запишете желанието си, сгънете листа и го сложете на тайно място. Докато пишете, визуализирайте това, което искате – така ще се сбъдне по-бързо. Най-успешното време за разговор с Вселената е на всеки час с числото 7.

Възможно е много хора да имат нови стремежи на 7 юли. Някой ще иска да намери ново хоби или да постави рекорд в съществуващо хоби, а друг вероятно ще иска да избере нещо ново за себе си. По един или друг начин всеки ще получи заряд от вътрешна жизненост.

Езотериците препоръчват да вземете душ сутринта на 7 юли, за да отмиете цялата негативност от себе си, а на сутринта не забравяйте да се измиете с чиста вода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама