11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel


11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel
Снимка: Yettel

Yettel ще организира специална игра с много изненади в своето мобилно приложение за Великден. В продължение на 11 дни (26 април – 6 май) клиентите на телекома могат да играят за отстъпки от партньорите на оператора и мобилен интернет на максимална скорост, а потребителите, които участват поне 7 пъти, могат да спечелят и два 43-инчови телевизора на TCL, прахосмукачка робот и пречиствател за въздух на Xiaomi. В рамките на кампанията всеки ден в секцията „Великден с Yettel“ потребителите на приложението на Yettel ще открият ново великденско яйце с отстъпка от партньорите на телекома като промокод. Клиентите могат да използват промокода при покупка в съответния партньор или да го подарят на свой близък.

Кампанията ще стартира на 26 април, а сред изненадите, които клиентите могат да спечелят са 15% отстъпка от цената на ненамалени продукти в магазини за дома и градината PRAKTIS и 20% намаление на всички пълноразмерни дерматологични продукти от Biotrade.

Любителите на пътуванията мога да очакват 10% отстъпка за настаняване във ваканционно селище „Санта Марина“ в Созопол, хотел „Вива Маре Бийч“ в Созопол и СПА ризорт „Св. Иван Рилски“ в Банско. Към тях трябва да добавим и 25% по-ниска цена за наем на автомобили за повече от три дни от Top Rent A Car.

Клиентите на Yettel ще могат да играят и за 10% отстъпка от ненамалените продукти от секцията „Майка и бебе“, и 5% допълнителна отстъпка за намалените продукти от категория „Играчки“ на Ozone.bg.

Сред останалите награди от партньори във „Великден с Yettel” са 20 лв. намаление при поръчка над 150 лв. от всички продукти на Intersport, 30% намаление за слънчеви или диоптрични очила от Vision Express и 15% отстъпка за всички ненамалени стоки в сайта на Vintage Summer.

По време на кампанията потребителите ще могат да спечелят и до 5000 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост.

Всеки, който използва редовно приложението на Yettel и „счупи“ поне 7 яйца с оферти, ще бъде включен автоматично в специалната великденска томбола на оператора. Тя ще донесе четири награди на най-активните потребители.

Първите две награди са 43-инчови телевизори TCL 43P615 Android TV, които предлагат 4K HDR картина, Dolby Audio звук и Micro Dimming технология за по-добър контраст. Потребителите могат да спечелят и Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P. Прахосмукачката робот е способна да измита и измива подови настилки и е перфектна за хора с домашни любимци. Последната награда от томболата е XIAOMI Mi Air Purifier Pro. Този пречиствател за въздух от висок клас филтрира 99,97% от вредните частици във въздуха в помещения до 60 кв.м, като същевременно премахва неприятните миризми. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички