15 идеи за оригинални подаръци за мъже и жени


15 идеи за оригинални подаръци за мъже и жени
Снимка: https://elements.envato.com/young-couple-at-the-new-kitchen-944WEH3

Чудесна идея за оригинален подарък за мъж или жена, които са се нанесли в ново жилище или имат специален повод, за който искате да ги зарадвате, са практична посуда или декоративни предмети за дома. Все повече представители на силния пол отделят внимание на детайлите в дома и биха се зарадвали на нещо оригинално и в същото време целесъобразно.

В тази статия ще ви представим 15 идеи за подаръци за мъже и жени, с които да зарадвате близки и познати.

Полезни подаръци за кухнята и трапезарията

Новият дом и новата кухня предполагат трепети, свързани с кулинарно вдъхновение. Това дава възможности за много идеи за оригинални подаръци за мъже и жени. Ще направим някои свежи предложения, които без съмнение ще зарадват домакините.

Готварска книга

Може да изберете готварската книга като идея за подарък за мъж или жена. На книжния пазар се предлагат стотици варианти на класически книги с рецепти за готвене. Една от тях ще се превърне във великолепен подарък, който домакините да използват всеки път, когато очакват специални гости и искат да ги изненадат с неустоимо кулинарно изкушение. Може да изберете и книга, която самите вие притежавате и сте сигурни в безупречното ѝ съдържание и неповторими готварски рецепти.

Прибори за хранене

Друга идея за подарък са приборите за хранене. Всеки нов дом се нуждае от тези пособия в кухнята. Ако са добре подбрани и стилни, домакините всеки ден ще се сещат за вас, докато се хранят. Това е закачлива идея за подарък за мъже и жени, която ще влезе в ежедневна употреба.

Домакински уреди

Избирането на домакински уреди за подарък за новодомци може да крие известни рискове. Винаги ги питайте от какво имат нужда и какво все още не са си купили, за да избегнете подаряването на уред, който те вече имат. Добри идеи са дребни домакински уреди като тостер, кана за вода или кухненски робот.

Кухненски съдове за готвене

Това са пособия, които в ежедневното готвене се амортизират и рано или късно тяхната подмяна е неизбежна. Затова кухненските съдове за готвене могат да се превърнат в подходяща идея за подарък за новодомци.

Комплект чаши

Това е едни от най-често подаряваните подаръци, подходящи както за нов дом, така и за всеки друг повод. Независимо дали ще изберете кокетен сервиз чаши за кафе или чай, или изискани чаши за вино в комплект с декантер, със сигурност ще зарадвате своите близки приятно. Мъжете обичат да пият червено вино. Комбинирайте бутилка разкошно вино с чаша за червено вино - това без съмнение е чудесен подарък за мъж.

Чинии за хранене

Един хубав и стилен сервиз чинии за хранене ще зарадва двойката, на която предстои да гостувате. В зависимост от техния вкус, може да подберете сервиз в смели цветове и нетрадиционни форми или класически, изчистен комплект, очароващ с елегантност и минимализъм.

Кутии за съхранение

На всеки домакин му е необходимо място за съхранение на подправки, кафе, чай и разнообразни насипни храни. За да се запазят ароматите и хранителните им стойности, винаги е за предпочитане продукти от този тип да се съхраняват в кутии с капак. Така те ще бъдат защитени от влага и ще запазят качествата си дълго време.

Кухненски аксесоари

Кухненските аксесоари са сред най-използваните вещи в кухнята. Има десетки идеи за кухненски аксесоари, които макар и не ежедневно, със сигурност биха влезли в употреба. Такива са:

  • захарници;
  • мелнички за сол и пипер;
  • оливерници;
  • покривки за маси;
  • дъски за рязане;
  • вази за цветя;
  • фруктиери;
  • свещници;
  • аксесоари за барбекю;
  • сладкарски аксесоари;
  • кутии за хляб;
  • подноси за сервиране;
  • тирбушон;
  • белачки и пр.

Бихте могли да комбинирате няколко аксесоара за кухня, декорирайки ги в красива плетена кошница. Прибавете бутилка хубаво вино и се отправете към партито с тази чудесна идея за подарък за мъж и жена.

Практични идеи за подарък за мъж или жена

Могат да бъдат реализирани хиляди идеи за практични решения за подаръци, които без съмнение ще влязат в употреба. Ако сте решили да добавите доза уют и комфорт в дома на ваши близки, то тук е мястото да ви запознаем с някои предложения и насоки за подарък за мъж и жена.

Топло, меко одеяло

Одеялата, които се използват за сладка дрямка пред телевизора в хола, без съмнение в последни години се превърнаха в хит и се радват на голяма популярност. Одеялото като подарък изразява искреност и топло отношение у хората, които са го избрали. Предлагат се одеяла в различни размери и материи, така че със сигурност ще намерите модел, който да се впише в параметрите на вашия бюджет.

Спален комплект

Ако сте решили да заложите на спален комплект като идея за оригинален подарък за мъже и жени, е добре да сте запознати с големината на спалнята на вашите близки. Въпреки, че параметрите на матраците са стандартизирани, е добре да знаете какъв размер търсите. Това ще улесни и осмисли избора на красиво и качествено спално бельо.

Стелка за входна врата

Лесно ще откриете различни видове стелки за входни врати. Предлагат се в разнообразни цветове и носят послания, които доста често звучат закачливо. Ако новодомците са млади и свежи хора, един такъв подарък със сигурност ще ги зарадва.

Красив декор за нов дом

Съществуват много варианти за идеи за подарък за мъж или жена, които да обогатят домашния интериор.

Саксия със стайно цвете

Всеки дом има нужда от свежа нотка, която само едно живо растение би могло да внесе. На пазара има огромен избор от стайни, листно-декоративни и цъфтящи растения. Посъветвайте се и изберете такова, което не изисква особени грижи, за да не затрудните домакините. Поставете го в красива саксия с неутрален цвят, за да се впише към всеки интериор.

Картина

Ако сте избрали да подарите картина, то преди това трябва да познавате вкусовете и предпочитанията на своите близки, за да сте сигурни, че ще подберете точния стил, нюанс и размер на картината. Предлагат се различни по дизайн картини - печат на канава, авторски картини в рамка или такива, които са съставени от няколко части. Изберете най-подходящата за интериора на двойката и бъдете уверени, че жестът ви няма да остане незабелязан.

Ароматни свещи

Ароматните свещи са идея за оригинален подарък за мъж или жена, на който би се зарадвал всеки. Различните форми, големини и аромати на свещите могат да внесат топло ухание във всеки дом и да направят интериора още по-уютен.

Талисмани

Всякакви фигурки, талисмани и предмети с положителна енергия биха се превърнали в чудесна идея за подарък за нов дом, подходящ както за мъже, така и за жени.

Зарадвайте своите близки с предложения ни за оригинални подаръци за мъже и жени

Към който и от изброените по-горе варианти да насочите избора си, то без съмнение ще зарадвате домакините. Ритуалът по нанасяне в ново жилище винаги носи приятни емоции и чудесен заряд. С избора на стилен и добре подбран подарък ще покажете специалното си отношение към новодомците.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама