31 пожелания за Нова година


31 пожелания за Нова година
Снимка: iStock/Guliver

Остават броени часове, докато се сбогуваме с 2020, която определено бихме определили като трудна, несигурна и поставяща много въпроси пред нас и света. Но както се казва, най-тъмно е преди зазоряване, затова се надяваме, че 2021 ще ни донесе здраве и повече прекрасни моменти, които да споделим с близките си - без маски, без физическа дистанция, без страх... Затова ви предлагаме 31 хубави пожелания за Нова година, които да отправите към хората, които са скъпи на сърцето ви.

Нека новата година ти донесе много положителни емоции, сбъднати мечти и страхотни приключения с приятели добри!

***

През 2021 много щастие, късмет и любов да има в дома ти.

***

Годината, която се задава, с шепи здраве и любов да раздава. Пари, радост, щастие и късмет през следващите 365.

***

Пожелавам ти неизчерпаема жизненост през следващи 365 дни. Зашеметяващ успех през всички 12 месеца и прекрасно настроение за следващите 52 седмици!

***

Нека здраве и магия те спохождат всеки ден! Нека бъде успешна и уверена, обещаваща и изненадваща, радостна и вълнуваща 2021!

***

Нека през новата година здравето да ти е пръв другар и на късмета да си цар! Много радост, любов в сърцето и спокойствие в душата!

***

Честита 2021! Желая ти много здраве - то винаги е нужно, много щастие - то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!

***

Честита Нова година! Нека всички тревоги останат в старата година, нека светлина и щастие да има в твоя дом.

***

По случай новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Нека сбъднат се мечтите твои и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

***

Желая ти щастие и рози, всичкo в огромни дози, живот сладък като мед, здраве през цялата година и много, много късмет!

***

Нека здравето, любовта, парите, късметът и хубавите моменти да са в изобилие и никога да не свършват през 2021!

***

Нека новата година ти донесе само щастие, здраве и незабравими емоции. Нека успехите те съпровождат през цялата 2021, а усмивки и смях да озаряват лицето ти!

***

През новата година ти пожелавам силата на ветровете, смелостта на зверовете, мъдростта на вековете и любовта на боговете!

***

Честита Нова година! Нека изпълниш всичките си желания, нека благополучие и късмет те следват навред!

***

Нека старата година си отиде с цялата бъркотия и пропуски и да ни остави само топлина и доброта. Дарете и бъдете дарени с любов, внимание и грижа!

Честита 2021 година! Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи!

***

В утрото на 2021, с блясъка на идващите дни, нека радостта не те отмине с щастие и обич те дари!

***

Честита Нова година. Току-що преведохме по твоята банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие! Използвай ги с любов и настроение!

***

Време е за ново начало, време е за нови надежди, време е за нови хоризонти! С пожелание за мир, просперитет и щастие в предстоящата година!

***

Нека 2021 ти донесе всичко, което не се купува с пари - любов, мъдрост, истина, и пари за всичко останало!

***

През новата година ти пожелавам:

12 месеца късмет,

52 седмици успех,

365 дни секс,

8760 часа любов,

525600 минути щастие,

31536000 секунди здраве!

***

Честита Нова година! Нека всички чудеса, без които животът не би бил същият, станат реалност! Нека тази година донесе здраве, хармония, мир и щастие в твоя дом!

***

Нека през тази година да не се отървеш от късмет и здраве. Нека всичките ти дела бъдат увенчани с успех и да ти носят удовлетворение.

***

Да ти е честита новата година, да ти бъде слънчева и успешна. Да имаш от всичко по много и никога зло да не срещаш!

***

Пожелавам ти през тази година да намериш това, което търсиш, да постигнеш всичко, което пожелаеш и да се влюбиш в човека, който заслужаваш!

***

Пожелавам ти през 2021 всеки следващ ден да бъде по-добър от предишния. 

***

Наздраве, нека шампанско да се лее, за новата година, за още повече късмет, за любов голям и усмивки лъчезарни!

***

Изпратихме още една година! Нека това, което тя ти е отнела, бъде възстановено многократно през тази година. Нека това, което си постигнал в старата, бъде утроено в новата. Нека мир, любов и късмет те съпровождат занапред!

***

Честита 2021! Нека тя донесе на теб и цялото ти семейство, топлина в дома, любов в сърцата, късмет във всяко ново начинание!

***

Честита Нова година! Пожелавам здраве, богатство, любов и доброта. Нека всеки ден да бъде изпълнен с радост и щастие. Нека тази година да бъде магическа за теб.

***

Нека не броим дните и много да са ни парите! Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо! Нека зло под камък спи и по вода да ни върви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама