33% от живеещите активно в България разчитат на технологиите за постигане на целите си


33% от живеещите активно  в България разчитат на технологиите за постигане на целите си
Снимка: Yettel

С множеството оферти през юли и август Yettel поставя началото на дългосрочна инициатива в подкрепа на движението и активния начин на живот – „Смело напред“. Мотото на кампанията е „Първа крачка от много“, а промоционалните предложения целят да мотивират клиентите да спортуват на открито и да се движат повече.

Според ново изследване, проведено от Yettel, 33% от живеещите активно българи са включили технологиите в тренировките си и редовно използват смарт часовници и приложения на смартфоните си, за да следят ключови жизнени показатели.

Според 77% от участниците в изследването, организирано в периода май-юни 2022 г., технологиите им помагат да постигнат по-добри резултати, 91% са мотивирани от технологиите да бъдат по-често физически активни, а за 83% те спомагат за по-доброто им физическо състояние. Отново според резултатите, нито един потребител на технологии при ежедневната си физическа активност няма намерение да спре да ги ползва. Напротив, 20% от респондентите биха добавили нови устройства и технологии, с които да надградят спортните си постижения.

Движението е начин за постигане на баланс в ежедневието, именно затова кампанията на Yettel цели да вдъхнови хората да намерят своя баланс, правейки крачка към по- активен живот. „Смело напред“ ще стимулира живеещите активно, които обичат да са сред природата, интересуват се или практикуват спорт на аматьорско или дори професионално ниво, да продължат да поддържат форма или постигнат позитивната промяна, към която се стремят, разчитайки и на технологиите.

С атрактивните летни предложения на Yettel, включващи 6 месеца неограничен интернет за всички абонаментни планове „Тотал +“ и „Тийн“, при сключване на нов договор  (виж условията в „Смело напред“), 6 месеца безплатен период на използване на услугата multiSim при покупка на всички LTE смарт часовници (виж условията в „Смело напред“), както и с широка гама от смарт часовници и аксесоари (виж предложенията в „Смело напред“),

спортуващият лесно може да си зададе цели, да следи изминатото разстояние в ежедневието си, изразходваните калории или пулса си, да планира своите тренировки, хранене и режим и др. Така независимо дали е начинаещ в спорта, или цели по-високи лични постижения в дадена активност, всеки може да се приобщи към кампанията на оператора за активен начин на живот.

Повече информация за атрактивните предложения на Yettel за активен начин на живот можете да намерите тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички