5 интересни онлайн ротативки с пирамиди


5 интересни онлайн ротативки с пирамиди
Снимка: iStock

В българските онлайн казина има какви ли не видове ротативки с пирамиди. Всъщност това е най-популярната тематика за ротативки изобщо в света на онлайн казината – причината за това – мистиката на древен Египет и потенциалните богатства, които се крият под тоновете мегалитни камъни оформящи структурата на божествените гробници.

Отвъд мистиката на древността, египетската тематика много често се фокусира над т.нар. Фортуна, или богинята на късмета, която определя съдбата на един човек.

Днес ще ви споделим пет онлайн ротативки с пирамиди, които ви дават всякакви възможности

1. Златни пирамиди – 5 барабана и 20 фиксирани линии

Златната пирамида е особено лесна за играене, тъй като има 20 фиксирани печеливши линии и пет барабана. В себе си тя крие и скрита бонус игра, при която можете да заложите спечеленото и да трябва да разпознавате 10 карти дали са черни или червени.

Особеността на тази игра, е че при нея линиите са успоредно една на друга и няма видимо разминаване, което означава, че е доста по-просто от други вариации с пирамиди.

2. Пирамида: В търсене на безсмъртието

Тази игра е една от топ игрите на много игрални зали, тъй като можете да избирате между 5 до 40 активни линии за печалба. Самите комбинации са огромни като това, което определя колко линии са активни е размерът на вашия залог.

За нея често трябва да се плаща всяко завъртане, до момента не е налична безплатна версия, което не е много приятно за начинаещи без опит при подобен вид онлайн казино игри.

3. Пирамида на късмета

Пирамидата на късмета предлага 5 барабана без очевидни печеливши линии освен една централна. Основната цел е да се съединят колкото се може повече еднакви символа, като има възможност за комбиниране с други символи за получаване на възможно най-висока отплата.

Потенциалното еднократно отплащане на тази игра е до 10 000 монети наведнъж при комбинация на тайните символи на древен Египет.

4. Царят на пирамидите

При царя на пирамидите получавате възможност да подбирате размера на своя залог, но не колко линии е той. Играта е 25 фиксирани линии, като можете да избирате това колко монети са на една линия, като самата цена се разбива както в стотинки за индивидуална линия, така и за общия залог.

Можете спокойно да натискате бутона и да следите за съвпадения на целия екран, или да нагласите автоматично залагане със стойностите, които искате да поставите.

Имате възможност за турбо завъртане, което се случва с някои избран бутон на телефона или компютъра ви. Турбо завъртането ви позволява по-дълго завъртане, което да ви донесе по-голям късмет.

5. Пирамида от злато

Играта египедска пирамида от злато е ротативка с 50 фиксирани линии и възможност за особено високо концентрирано залагане. Това ще рече залагане, в което може да се вкара доста детайл и да се определи при какви условия да спре автоматичното залагане.

При тази игра се наблюдава по-високо ниво на експертиза, тъй като самата тя ви дава по-голяма възможност за контрол на условията за спиране, намаляване или увеличаване на самите залози.

Автоматичната система за залагане е отлична и при нея способността за контрол е наистина невероятен.

Всички тези игри, и много други игри с тематика на пирамиди и Древен Египет, можете да намерите точно на inbet.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама