5 интересни онлайн ротативки с пирамиди


5 интересни онлайн ротативки с пирамиди
Снимка: iStock

В българските онлайн казина има какви ли не видове ротативки с пирамиди. Всъщност това е най-популярната тематика за ротативки изобщо в света на онлайн казината – причината за това – мистиката на древен Египет и потенциалните богатства, които се крият под тоновете мегалитни камъни оформящи структурата на божествените гробници.

Отвъд мистиката на древността, египетската тематика много често се фокусира над т.нар. Фортуна, или богинята на късмета, която определя съдбата на един човек.

Днес ще ви споделим пет онлайн ротативки с пирамиди, които ви дават всякакви възможности

1. Златни пирамиди – 5 барабана и 20 фиксирани линии

Златната пирамида е особено лесна за играене, тъй като има 20 фиксирани печеливши линии и пет барабана. В себе си тя крие и скрита бонус игра, при която можете да заложите спечеленото и да трябва да разпознавате 10 карти дали са черни или червени.

Особеността на тази игра, е че при нея линиите са успоредно една на друга и няма видимо разминаване, което означава, че е доста по-просто от други вариации с пирамиди.

2. Пирамида: В търсене на безсмъртието

Тази игра е една от топ игрите на много игрални зали, тъй като можете да избирате между 5 до 40 активни линии за печалба. Самите комбинации са огромни като това, което определя колко линии са активни е размерът на вашия залог.

За нея често трябва да се плаща всяко завъртане, до момента не е налична безплатна версия, което не е много приятно за начинаещи без опит при подобен вид онлайн казино игри.

3. Пирамида на късмета

Пирамидата на късмета предлага 5 барабана без очевидни печеливши линии освен една централна. Основната цел е да се съединят колкото се може повече еднакви символа, като има възможност за комбиниране с други символи за получаване на възможно най-висока отплата.

Потенциалното еднократно отплащане на тази игра е до 10 000 монети наведнъж при комбинация на тайните символи на древен Египет.

4. Царят на пирамидите

При царя на пирамидите получавате възможност да подбирате размера на своя залог, но не колко линии е той. Играта е 25 фиксирани линии, като можете да избирате това колко монети са на една линия, като самата цена се разбива както в стотинки за индивидуална линия, така и за общия залог.

Можете спокойно да натискате бутона и да следите за съвпадения на целия екран, или да нагласите автоматично залагане със стойностите, които искате да поставите.

Имате възможност за турбо завъртане, което се случва с някои избран бутон на телефона или компютъра ви. Турбо завъртането ви позволява по-дълго завъртане, което да ви донесе по-голям късмет.

5. Пирамида от злато

Играта египедска пирамида от злато е ротативка с 50 фиксирани линии и възможност за особено високо концентрирано залагане. Това ще рече залагане, в което може да се вкара доста детайл и да се определи при какви условия да спре автоматичното залагане.

При тази игра се наблюдава по-високо ниво на експертиза, тъй като самата тя ви дава по-голяма възможност за контрол на условията за спиране, намаляване или увеличаване на самите залози.

Автоматичната система за залагане е отлична и при нея способността за контрол е наистина невероятен.

Всички тези игри, и много други игри с тематика на пирамиди и Древен Египет, можете да намерите точно на inbet.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


 • Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за този вторник, 23 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте и вижте колко богат човек сте. Телец Неочакван подарък от близък човек ще ви зарадва. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия,...

 • Най-щастливият ден от седмицата за...
  Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024

  Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 22 - 28 юли 2024. Овен - 23 юли, вторник Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите. Телец - 25 юли, четвъртък Ще получите голяма сума пари. Може да става дума...

 • Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли...
  Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли 2024

  Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 22 - 28 юли 2024 според зодията. Овен През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината...

 • Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 24 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ще получите изненада от близък приятел. Телец Любовна магия, която ще запълни сърцето ви и ще ви накара да полетите от щастие. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024 Близнаци Няма...

 • Хороскоп за днес, 23 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 23 юли 2024

  Научете какво ви очаква този вторник, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден за прегръщане на промяната. С луната във вашия знак вашият емоционален радар е засилен, насърчавайки ви да се справите с нерешени проблеми. В професионален план може да възникнат неочаквани възможности...

 • Хороскоп за днес, 24 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 24 юли 2024

  Научете какво ви очаква тази сряда, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на динамична енергия, която ви подтиква да поемете инициатива както в работата, така и в личния живот. Звездите се подреждат в подкрепа на смели решения и творчески проекти. Вашата управляваща...

виж всички виж всички
Реклама