5-те най-привлекателни женски имена, които имат силна енергия


5-те най-привлекателни женски имена, които имат силна енергия
Снимка: iStock/Guliver

Нашите имена имат способността да влияят на съдбата ни, на това как другите ни възприемат и как ние гледаме на себе си. Случва се също така, че по някаква причина не харесваме собственото си име. Как всъщност ни влияе името? Привлича ли вниманието на мъжете? В тази статия ще ви представим списък с 5-те най-атрактивни женски имена, които носят успехи както в любовта, така и в други сфери. Вижте кои са те:

Александра

Енергията на това име е една от най-силните. В превод от гръцки означава "смел", "покровител". Жените с това име са доста уверени, имат твърд характер и собствено мнение. Често успяват в кариерата си и постигат много неща в живота си. Имат лидерски качества. Името Александра обаче не е лишено от женственост и естественост - качества, които мъжете обичат толкова много.

Анна

Много силната енергия на това име привлича голям брой почитатели, и то не просто така! Това са личности, които съчетават напълно невероятни характеристики. Силна, упорита, не обичаща да прави отстъпки, Анна е мила, весела и грижовна жена. Можете спокойно да разчитате на нея. Съпругът на Анна ще я оцени, защото тя ще му осигури необходимата подкрепа и любов.

ЛЮБОВНОТО ИМЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Виктория

В превод от латински Виктория означава "победа". Ето защо това име има много силна енергия. По правило Виктория има боен характер. Жените с това име се опитват да изберат професия, в която всичко ще зависи само от тях. Въпреки това Виктория понякога е поставена под въпрос, нерешителна при вземането на важни решения. Съпругът се избира дълго и педантично. Тя се нуждае от грижовен, силен и внимателен мъж, който ще ѝ даде увереност в бъдещето.

Ирина

Жените с това има са много умни и благоразумни. Също в името Ирина има такива качества като твърдост, жизнерадост и решителност. Тези жени имат аналитично мислене. Жените с това име винаги знаят какво искат от живота. Притежавайки добра интуиция, Ирина е перфектен събеседник и перфектно се справя с работата на дипломат или психолог. Животът на Ирина е изпълнен с интересни събития, тя няма да си седи у дома, без да знае какво да прави със себе си. Тя е истински авантюрист!

Марина

Марина е независима и свободолюбива. Тя обича да държи емоциите си под контрол, да крие истински чувства. Той не обича да се оплаква от живота и здравето, от страх да не изглежда уязвим в очите на другите. Мечтае да стане лидер, но сдържа желанието си. Жените с това име лесно привличат мъжете и са невероятни съпруги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама