7-годишната Ема донесе огромен успех за България на международно състезание в Дубай


7-годишната Ема донесе огромен успех за България на международно състезание в Дубай
Снимка: Brainobrain

7-годишната Ема Гигова от София, заедно с нейния треньор по програмата – Катрин Каспарян от Център за деца Моликс, донесоха огромен успех за България. Ученичката от 120-то Основно училище „Георги Раковски“ представи страната ни на 8-мото Международно състезание по абакус ментална аритметика по програмата BRAINOBRAIN INTERNATIONAL, което се проведе в последната седмица на месец ноември в Дубай, ОАЕ.

Ема спечели най-високото отличие в състезанието и в категорията си - трофей. Тя се впусна в приключението, заедно със семейството си и с нейния треньор и собственик на франчайз център Brainobrain Лозенец, който е част от Ценър за деца Моликс в Лозенец - Катрин Каспарян. Те посетиха Дубай като единствени представители на България в международното състезание, в което участваха над 2000 гениални деца от 16 държави от целия свят. 

Програмата, която има свои представители и в България – Brainobrain, е един от световните лидери в подпомагането на младите гении по света чрез курсове по ментална аритметика и личностно развитие. Brainobrain Kids Academy Private Limited е институция, създадена през 2003 г. и обслужвана от професионалисти, които имат десетилетия международен опит в образованието и обучението на деца.

Brainobrain оперира в 44 държави в цял свят като има повече от 1000 успешни центъра за франчайзополучатели на сметала във всички тези страни. Brainobrain преобразява ежедневно живота на повече от 400 000 деца по целия свят.

Програмата подпомага деца от 4 до 14 години да подобрят своите мозъчни и житейски умения като гарантират цялостно развитие на мозъка в много ранна възраст. Децата подобряват своята концентрация, памет, умения за слушане, способност за учене, креативност, въображение, самоувереност, визуализация, бързина и точност, умения за решаване на проблеми, математически умения и много други.

Ако искате и Вашето дете да развие своите ментални способности като Ема, посетете brainobrain.bg или пишете на brainobrain.lozenets@yahoo.com.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама