ABRITES в партньорство с CoolFit


ABRITES в партньорство с CoolFit
Снимка: ПР

Една от водещите компании в областта на автомобилната диагностика ABRITES се довери на CoolFit.

Причините, поради които все повече компании избират CoolFit пред останалите подобни услуги са не само достъпната им цена и гарантирания достъп до най-добрите фитнес обекти, но и възможностите за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, организирането на всякакъв тип спортни събития за компаниите, както и възможността за персонализиране на абонамента с избор за втора карта за придружител.

Доверилите се на CoolFit, ABRITES са глобален продуктов лидер в областта на автомобилната диагностика и разполагат със собствени офиси и производствени мощности в България, Франция и Италия. Продуктите на ARBITES дават възможност както за обща диагностика на моторни превозни средства, така и за процедури, които са недостъпни или недостатъчно развити в оборудването на съответния автомобилен производител.

В интервю с Ваня Хаджиева - Директор човешки ресурси ABRITES, тя разказа за новия им доверен партньор - CoolFit.

Откъде разбрахте за CoolFit?

В.Х.:Бих могла да кажа, че взаимно се търсихме и открихме. Имам удоволствието да работя с хора, за които вниманието и грижата за здравето и добрата кондиция на духа и тялото са съзнателен избор и ежедневие. Съзнавайки своята роля и отговорност като работодател, ABRITES ги подкрепя, като чрез техния добър пример и търсене на нови и интересни форми и инициативи за активен и здравословен начин на живот, бихме искали да насърчим и останалите ни колеги. От друга страна, Coolfit проактивно информира и консултира компаниите за възможностите, които предлага чрез карта CoolFit, в подкрепа на грижата им за техните служители. Някои от нашите служители вече бяха избрали Coolfit за свой партньор, така че решението ни да си партнираме на корпоративно ниво при изпълнението на най-новия ни проект „Hit the Target" (част от Програмата за благосъстояние / Employee Wellbeing), беше естествено и високо оценено от служителите ни.

Разкажете повече за Програмата за Благосъстояние / Employee Wellbeing Program на вашата компания

Благосъстоянието е хармонията между тялото, ума и духа, а поддържането на този крехък баланс изисква грижа и внимание. Благосъстоянието не е еднократен проект, а стремеж, отношение, начин на мислене и поведение.

В подкрепа на усилията ни да създадем среда, насърчаваща служителите ни да водят здравословен и балансиран начин на живот, да се чувстват щастливи, удовлетворени и пълноценни, да учат и да се развиват, да се забавляват, да създават и да споделят, да помагат и да допринасят за значими обществени, социални и образователни каузи и т.н., създадохме цялостна Програма за Благосъстояние (ABRITES WELLBEING PROGRAM). Подходът ни е комплексен и работим целенасочено като непрекъснато развиваме и надграждаме Програмата чрез проекти и инициативи за благополучие – физическо, емоционално, духовно, социално, интелектуално и финансово.

Вярваме, че благосъстоянието на хората е важно за самите тях, за компанията и за обществото като цяло.

А какви активности сте включили в Проекта "Hit the Target"?

В.Х.: „Hit The Target“ е проект, част от Програмата за Благосъстояние. Календарът със събития, който изготвяме на тримесечна база, позволява на колегите да планират участие в зависимост от своите нужди и интереси.

Проектът е насочен да подпомогне чрез различни възможности (индивидуални карти за достъп до спортни и спа обекти и съоръжения, групови занимания – работилници, семинари, консултации, тренировки, участие в маратони, походи и изкачване на върхове) нашите колеги в постигането на техните индивидуални цели, свързани с физическото и емоционално благополучие.

„Hit The Target“ предлага както възможности за индивидуални, така и включване в полезни групови активности – групова тренировка или гимнастика в офиса, които организираме съвместно с Coolfit, които ще ободрят началото или ще разтоварят натрупаното напрежение, в края на работния ден на нашите колеги.

Една част от предвидените в Проекта работилници ще бъдат водени от доказани професионалисти, но друга част - от наши колеги, за които спортът, правилното хранене и хармонията със себе си са пътят, който са избрали да следват в своето ежедневие. Споделяйки опита си, колегите се подкрепят, мотивират, изграждат взаимоотношения на доверие и се забавляват.

В портфолиото с активности, които реализираме през трето тримесечие на 2022, сме включили и инициативи, с които освен физическа активност, целим да покажем осъзнато отношение към природата (“Върхове с послание“) или подкрепа за социална кауза – изграждане на спортни съоръжения (“По стъпките на Алеко”). По този начин практикуваме някои от основните правила, които ни карат да се чувстваме пълноценни хора - „Бъдете активни“ и „Давайте“. И нещо повече – споделяме доброто и каним към нас да се присъединят наши приятели и членове на нашите семейства.

На 30 септември, заедно с Coolfit, организираме „Закуска с фибри“, на която ще дегустираме вкусни и здравословни закуски, предоставени от Pulse Fitness & Spa, ще се забавляваме и ще наградим участниците, които успешно са постигнали своите индивидуални цели чрез участието си в разнообразните инициативи, които предлагаме през трето тримесечие на 2022.

CoolFit е генерален спонсор на проекта, защо се доверихте на компанията и какви са вашите общи планове и очаквания?

В.Х.: За нас е удоволствие да работим заедно с CoolFit по този проект. Екипът им е проактивен, със свежи предложения и идеи, винаги готов да изслуша и разбере нашите нужди и да предложи най-добрите решения за нашите хора. Работата на нашия екип от доброволци – посланици на Програмата и CoolFit е пример за истинско партньорство, индивидуално отношение и професионализъм.

Благодаря на CoolFit, които са основен спонсор на проекта на ABRITES “Hit the Target” за трето тримесечие за осигурения за нашите служители награден фонд – групови тренировки, книги, абонаментни карти CoolFit, уикенд за двама в „Гранд хотел Банско“.

Вярвам, че ни предстоят съвместни предизвикателства, забавления и успехи, а голямата награда ще бъде – по-здрави, щастливи и удовлетворени хора!

Коя е любимата ви услуга, която предоставя карта CoolFit?

В.Х.: В моите лични цели съм си поставила да обърна по-сериозно внимание на своето здраве и да водя по-балансиран начин на живот, включващ спорт и релакс.

Какво е мнението на вашите колеги?

В.Х.: Coolfit предлага достъп до високо качество на услугата, широка партньорска мрежа и разнообразие от зали, басейни, съоръжения, групови занимания, СПА и уелнес центрове. Част от нашите колеги са избрали услугата, която CoolFit предлага, в полза на своя активен начин на живот. С предстоящите съвместни инициативи, вярвам че CoolFit ще бъде удобство и ежедневие за все по-голяма част от екипа на ABRITES.

Бихте ли препоръчали услугата на ваш познат?

В.Х.: Разбира се! CoolFit, предлага както предимствата, които споделих вече, включващи високо качество и богат избор за всеки, според неговото ниво на активност, ежедневни навици и индивидуални потребности и предпочитания, свързани със спорт и релакс, така и отношение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама