Ангелското послание за днес: Прости на себе си!


Ангелското послание за днес: Прости на себе си!
Снимка: iStock

Бог и Ангелите ни обичат и подкрепят винаги, защото знаят, че всеки един от нас прави най- доброто, на което е способен във всеки един момент и дори и да сме допуснали грешки в миналото, в онзи момент също сме дали от себе най-доброто, на което сме били способни тогава! Ето защо можете да си простите и да се освободите от чувството на вина и съжаление, които не ви позволяват да живеете в настоящето с лекота, щастие и мир в душата!

Можете да обърнете страницата и да погледнете новия бял лист пред себе си, събрали сте много мъдрост и сте си взели поука от грешките в миналото, така че започнете на чисто и изпълнете деня си с цветовете на дъгата, вижте слънцето навън как сияе и винаги дарява най-доброто, на което е способно! Вземете от него пример и го направете още днес! Усмихнете се на живота и продължи да живееш тук и сега, в настоящият момент, защото днес можеш да изградиш и направите това, което вчера не сте успели.

Винаги мислете и говорете на себе си и другите с благост за вас самите. Пожелайте всичко хубаво и на хората, на които някога сте се ядосвали или сте се разсърдили, защото прощавайки им вие помагате на себе си, вие се освобождавате от тежка енергия, която ви вреди не само на енергийно ниво, но разболява и вашето физическо тяло.

Не можем да контролираме мислите, думите и действията на другите, но имаме пълен контрол над нашите собствени, затова трябва да поемем тази отговорност и да положим усилие да открием и заживеем в душевен мир и щастие. Заобиколете се от хора, които ви вдъхновяват и ви дават пример как да постигнете това, което искате да осъществите с чувствата си във вашия емоционален свят.

Призовете Архангел Задкиел да ви помогне в даването на прошка на самите вас:

"Архангел Задкиел, благодаря ти за подкрепата и напътствията да се освободя от чувството за вина и да дам прошка на себе си! Научи ме как да трансформирам в огъня на виолетовият пламък, чувствата на гняв и страх към другите! Благодаря ти, че ми позволяваш по този начин да усетя мирът и хармонията в моята душа! "

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама