Без врачки и баячки, ето какво да направите, ако смятате, че сте урочасани


Без врачки и баячки, ето какво да направите, ако смятате, че сте урочасани
Снимка: istockphoto.com

Всичко ви върви на обратно, чувствате се зле, но не знаете точната причина. Проблеми в любовта, проблеми в семейството, а понякога нямате никакви проблеми, но просто ви е обзело мрачно усещане.

Почти всеки е имал такива периоди и това в голяма част от случаите се дължи на т.н. уроки. И не е нужно някой ваш враг да ви е направил вуду кукла, понякога може напълно непознат човек на улицата или в градския транспорт може да ви е погледнал с лоши очи и от там да идват проблемите ви.

Последното, което трябва да направите, е да отидете на врачка, защото някои от тях са просто шарлатани, а други могат да ви навредят допълнително.

По-добре отидете в църква да ви прочетат Киприянова молитва - това е най-силната молитва срещу болести и магии. Тя се чете само от свещеник, като за изпълнението ѝ е нужна подготовка, както от божия служител, така и от човека, на когото ще бъде прочетена.

Вижте още: Ако загубите тези две неща, не ги търсете, ето защо

Хубаво е няколко дни, преди да ви бъде прочетена молитвата, да постите.

В София всеки четвъртък се чете Киприянова молитва в църквата "Света Неделя". Ако човекът пострадал от уроки няма възможност да отиде, то може негов близък да запише името му за литургията.

Вижте още: Неверояно: 4- годишно момиче говори отлично на 7 езика (ВИДЕО)

Силата на молитвата се дължи на факта, че самият св. Киприян бил магьосник, който служел на тъмните сили. Обратът в живота му идва след като не успява да направи магия за любов на християнката Юстина.

Той взел пари от кандидат-жениха, но никакви дяволски заклинания не му помогнали тя да се влюби. Заради това повярвал в Христа и със знанията си започнал да помага на хората да се справят с тъмните сили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама