Безплатен "Фестивал на цветовете" в София


Безплатен "Фестивал на цветовете" в София

Фестивал на цветовете, който се превърна в традиция през лятото в столицата, се завръща на 10 септември, за да оцвети и добави нови емоции в последните летни дни на 2017 г. Предстоящото издание ще се проведе на открития VIP паркинг Sofia Ring Mall. Входът ще бъде безплатен за всички желаещи да се окъпят в дъжд от багри и да посрещнат есента по-цветни и по-усмихнати.

Гост-изпълнители на четвъртото издание на Фестивал на цветовете ще бъдат Графа, Веси Бонева и EVA. Графа ще подгрее с любими хитове на софийска сцена, преди големия старт на продължението на турнето си из страната.

Всеки, който иска да се включи в цветните експлозии, ще може да закупи пакети с цветни прахчета на 10-ти септември на мястото на събитието

Фестивал на цветовете се организира от 2014 г., като идеята за цветните експлозии е заимствана от индийската традиция Холи, която отбелязва началото на пролетта и служи, за да отпразнува полагането на ново начало, хармонията, толерантността и любовта между хората. През годините събитието в София бе придружено с музика, танци, спортни, арт и кулинарни работилници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама